7days Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nick: Lubie 7daysy Imię: Daniel Wiek: 18 Doświadczenie w moderowaniu: Moderator na innej sieci, moderacja działów na arenie jako rangi wyższe. Ile czasu poświęcam forum dziennie: kilka godz Coś o sobie: Z reguły jestem asertywny i lubię się wypowiadać na jakikolwiek temat, niestety nie zawsze trafnie. Większość mnie zna, jakiś normik który czego się nie dotknie to przykłada się w 100% Co zrobiłeś dla ArenySkilla: "Stworzyłem" serwer 2maps, byłem tam m@; o@, m@ Aren #2, UBT, admin na wielu serwerach, pomagałem w organizacji wielu eventów oraz przy serwerach. Kontakt: steam, ts3, discord (@Lubie7daysy#7699), fb, ig 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 na nie, sa lepsi kandydaci 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Yamakashi albo Ty imo. Po części na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Takie pół na pół ale bardziej na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Niby można na TAK dla tej amatorszczyzny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Na nie, jest lepszy kandydat 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 45 minut temu, Nice One napisał: na nie, sa lepsi kandydaci To samo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 I Yamakashi, i 7days nadaje się na to stanowisko. Swój głos oddaję na 7days'a ze względu na lepszą aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 7days będzie bardziej nadawał się dla mnie na to stanowisku z powodu aktywności. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 nie bo ja będę moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Tak. Bardzo pomocny i równy gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi