SK4N3R Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: SK4N3RImię: PawełWiek: 22Doświadczenie w moderowaniu: Będąc major adminem JB poznałem większość funkcji moderacyjnych. Wiem, że to nie wszystko, ale myślę, że dam sobie radę.Ile czasu dziennie poświęcasz na forum: Ciężko powiedzieć ile. Nie mam sztywnie ustalonych ram czasowych wchodzenia na forum. Zazwyczaj jestem rano i wieczorem- to wystarcza mi, aby być na bieżąco.Coś o sobie: Jestem już z Wami tutaj niemal półtora roku- większość osób kojarzy mnie z serwera Jailbreak. Właśnie tam zaczynałem swoją "arenową karierę". Przez okres kilku miesięcy pełniłem tam funkcję admina JB. Dzięki temu serwerowi poznałem wiele ciekawych osób. Po pewnym czasie dostałem szansę wykazania się w UBT. Byłem na tym stanowisku kolejne kilka miesięcy. Cały czas dążyłem jednak do zostania major adminem Jailbreak'a. Po degradacji Keziaka i rezygnacji Tośka udało się. Jestem teraz na tym stanowisku już dobre 7-8 miesięcy. Od początku pełnienia tej funkcji, staram się ulepszać serwer, jak tylko mogę. Tworzę nowe wydarzenia i rzeczy. Razem z Boniem naprawiamy błędy serwera i polepszamy rozgrywkę. Nigdy na początku tej "arenkowej drogi" nie myślałem, że mogę być kimś wyżej, niż zwykłym użytkownikiem. Teraz przychodzę do Was z podaniem na moderatora Myślę, że widzicie moje zaangażowanie na serwerze czy forum. Biorę aktywny udział w życiu areny. W swoim działaniu dążę do tego, aby było coraz lepiej. Będąc moderatorem forum chciałbym przede wszystkim wpłynąć na postępowanie użytkowników, ograniczając ich zbędny spam czy wyzwiska. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: byłem UBT oraz adminem JB przez kilka miesięcy. obecnie jestem major adminem JB.Kontakt: steam, forum, TS3 Edytowane 8 Grudnia 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Na tak, jeden z lepszych kandydatów na stanowisko odpowiedzialny i ofc dojrzały Edit: Może nie wie tyle na temat moderowania co Yama ale w porównaniu do niego na pewno większa ilość osób gadało z tym Pwełkiem niż z Yamą. A po to jest początkujący żeby się nauczyć Edytowane 8 Grudnia 2019 przez RUMUN_Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Na tak reszte modów na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak, ogarnięty chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skosnyfabjanfejm Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Nie są lepsi kandydaci od ciebie 6 godzin temu, MroKu napisał: lubie cię lecz moim zdaniem yamakashi się bardziej nada na nie +1 też tak sądze 2 Łączę 2 posty w 1, następnym razem nie zapychaj zbędnie tematów. Przez PiKe, 8 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkuteEs Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zdecydowanie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 fajny opis o sobie. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Oczywiście że TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 +wiek +aktywność na forum +wielkie zaangażowanie w funkcję które pełni Według mnie na spokojnie dasz sobie radę, jako major zmieniłes bardzo dużo i to wyszło na dobre Zdecydowanie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) TAK! lepszego Moderatora nie będzie! sorry eazi Edytowane 8 Grudnia 2019 przez ravii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak Tak Tak i jeszcze raz Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Yas yas!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi