Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na moderatora- SK4N3R

Udostępnij

SK4N3R

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SK4N3R
Imię: Paweł
Doświadczenie w moderowaniu: Będąc major adminem JB poznałem większość funkcji moderacyjnych. Wiem, że to nie wszystko, ale myślę, że dam sobie radę.
Ile czasu dziennie poświęcasz na forum: Ciężko powiedzieć ile. Nie mam sztywnie ustalonych ram czasowych wchodzenia na forum. Zazwyczaj jestem rano i wieczorem- to wystarcza mi, aby być na bieżąco.
Coś o sobie: Jestem już z Wami tutaj niemal półtora roku- większość osób kojarzy mnie z serwera Jailbreak. Właśnie tam zaczynałem swoją "arenową karierę". Przez okres kilku miesięcy pełniłem tam funkcję admina JB. Dzięki temu serwerowi poznałem wiele ciekawych osób. Po pewnym czasie dostałem szansę wykazania się w UBT. Byłem na tym stanowisku kolejne kilka miesięcy. Cały czas dążyłem jednak  do zostania major adminem Jailbreak'a. Po degradacji Keziaka i rezygnacji Tośka udało się. Jestem teraz na tym stanowisku już dobre 7-8 miesięcy. Od początku pełnienia tej funkcji, staram się ulepszać serwer, jak tylko mogę. Tworzę nowe wydarzenia i rzeczy. Razem z Boniem naprawiamy błędy serwera i polepszamy rozgrywkę. Nigdy na początku tej "arenkowej drogi" nie myślałem, że mogę być kimś wyżej, niż zwykłym użytkownikiem. Teraz przychodzę do Was z podaniem na moderatora ;) Myślę, że widzicie moje zaangażowanie na serwerze czy forum. Biorę aktywny udział w życiu areny. W swoim działaniu dążę do tego, aby było coraz lepiej. Będąc moderatorem forum chciałbym przede wszystkim wpłynąć na postępowanie użytkowników, ograniczając ich zbędny spam czy wyzwiska. 
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: byłem UBT oraz adminem JB przez kilka miesięcy. obecnie jestem major adminem JB.
Kontakt: steam, forum, TS3

Edytowane przez SK4N3R
  • WOW MEGA! 1

Na tak, jeden z lepszych kandydatów na stanowisko odpowiedzialny i ofc dojrzały

Edit:

Może nie wie tyle na temat moderowania co Yama ale w porównaniu do niego na pewno większa ilość osób gadało z tym Pwełkiem niż z Yamą. A po to jest początkujący żeby się nauczyć

Edytowane przez RUMUN_Andrzej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności