Kominiarz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam wszystkich areniaków dziś chciałbym przedstawić wam kilka przydatnych komend do cs 1.6 choć widziałem już taki poradnik ale nie było tam wszystkich komend Pierw komenda dotycząca celownika Komenda: cl_crosshair_color "250 250 250" Dzięki tej komendzie będziecie mogli mieć biały celownik, który ułatwia pole widzenia. Komedny przydatne w Cs'ie Zmienianie broni bez zatwierdzania. Po kliknięciu np:. Klawiszu 3 [Kose] Musimy zatwierdzić lewym przyciskiem myszy. Aby nie było trzeba tego robić,musimy użyć komendy: hud_fastswitch 1 Usunięcie kropki z celownika AWP/Scout Komenda: crosshair 0 Więcej FPS! Na początku chcesz pewnie zobaczyć ile masz FPS? Do tego jest taka komenda. Komenda: cl_showfps 1 Wyłącz efekty mapy Komenda: cl_weather 0 Usuwa niepotrzebne cienie Kolejną komendą jest: cl_lw 0 Dzięki niej będziemy mogli mieć noż w lewej ręce a inne bronie w prawej ręce(wiem że mało osób z tego skorzysta, ale znam takie osoby które to używają cl_bob 0 - Wyłącza poruszanie się modelu broni podczas biegania ex_interp - tą komenda ustawiamy interp cl_rate - ustawia nam wartość rate Przepraszam za estetyke ale, nie chciało mi się robić tylu kolorów i mam nadzieje, że ktoś z tego skorzysta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Its Okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekter Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Słabe, ja bym za to warna nie zdjął... Te komendy zna każdy i napisane tak od niechcenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 8 godzin temu, Kominiarz napisał: nie chciało mi się robić 8 godzin temu, Kominiarz napisał: skorzysta Ja skorzystam ale wygląda jak gówno Może być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Oks jest :- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Dla bambika spoko opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 kilka podstawowych komend przekopiowanych na szybko z internetu z różnych stron, jeszcze chamsko napisze ze mu się kolorków nie chciało robic xd ode mnie łapeczka w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Nie postarałeś się :V no ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 -estetyka, jest takie brzydkie, że się nie da doczytać -komendy które większość osób zna = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 poradnik ma kilka wartościowych komend, których wcześniej nie znałem. jeśli poprawisz estetykę pracy, dostaniesz pozytywną opinię ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 it's ok ale jest więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi