Michal645 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nick: Michal645 Imię: Michał Wiek: 15½ Doświadczenie w moderowaniu: Nie miałem doświadczenia w moderowaniu, a doświadczenie z silnikiem miałem tylko z tym aktualnym. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Czasu poświęcam dużo na forum jestem aktywny przeglądam różne nowe interesujące tematy, lecz czasami nie udzielam się w niektórych postach. Coś o sobie: Mam na imię Michał. Chodzę do 1 klasy technikum. Interesuję się kolarstwem i łyżwiarstwem, ale także lubię sobie pograć w gierki komputerowe. Co do mojego charakteru to jestem spokojnym człowiekiem, lubiący spokój itd. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Staż na arenie mam już długi byłem nie raz adminem, a później global adminem i w końcu mogłem przyczynić się do opieki nad serwerem i zostać Major adminem serwera. a tak głębiej co zrobilem dla AS to głosowanie, jakieś kupowanie usług. Kontakt: Forum, Steam Pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Oczywiście że NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Przyczynię się do szansy:TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 NIE bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Sry ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 jestem na nie bo to ja jestem następnym moderatorem i nie ukradniesz mojego miejsca jakimś podaniem nie sorry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 majkel za szybko są lepsi kandydaci ale masz ode mnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Sorki michaś ,ale jestem na nie ,ponieważ są już kandydaci na to stanowisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Na nie: -Wiek +/- -Brak doświadczenia -Za dużo osób na to stanowisko. (Za miesiąc połowa sieci będzie miała moderatora) Tyle Elo o/! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Op. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nie za młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Michałek jesteś spoko i wogóle wydajesz się na bardzo miłą, sympatyczną osaóbkę więc na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NRGetic Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi