RuteK Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Propozycja to: typer wyników meczów piłkarskich Treść: raz na tydzień osoba odpowiedzialna( mogę być również ja) daje uczestnikom kilka meczy do wytypowania wyniku. Za prawidłowe wytypowanie wyniku otrzymuje się 2 pkt, a za prawidłowe wskazanie zwycięzcy meczu 1 pkt. Co miesiąc osoba z największą ilością punktów otrzyma jakąś nagrodę ( to już nie zależy ode mnie jaka, może byc jakis vip na przykład). To jest moja propozycja, widzialem to na innych sieciach i bardzo fajnie się przyjmowało 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 2 godziny temu, rutek napisał: raz na tydzień osoba odpowiedzialna( mogę być również ja ) Moge pomoc, bo dosyc mocno interesuje sie pilka 2 godziny temu, rutek napisał: Za prawidłowe wytypowanie wyniku otrzymuje się 2 pkt, a za prawidłowe wskazanie zwycięzcy meczu 1 pkt. Mozna to jeszcze np na strzelcow bramek rozdrobnic za 3 pkt. Fajen propka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Dlaczego by nie, Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 bardzo fajne TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Yo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 ciekawe, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 To jak kiedy zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 "nie ma kto się tym zająć" Jakoś tak to słyszę Bardzo fajny pomysł Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Można wprowadzić, jeżeli nie będzie zainteresowania takim tematem, to poprostu się wstrzyma prowadzenie tego. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Jedna z najlepszych propek na forum! Oczywiście że tak Nawet nie musi być nagród żeby się przyjęła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuchax1 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Jeżeli nie chcecie tworzyć nowej zakładki to można dodać to do zakładki konkursy i turnieje. Ja mg wszystkim się zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi