Gawron Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Propozycja to: dodanie komendy dla adminów Treść: Chciałbym zaproponować komende dla adminów która ułatwi banowania cziterów. Natomiast jeśli admin sprawdza kogoś bo wygłąda on podejrzanie wpisuje w konsoli komende "sm_esp", ułatwi ona adminą złapania kogoś kto ma wh lub ine czity. To tyle w tej propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jestem na TAK Pomogłoby adminom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Na tak Niektórym adminom pomogłoby to gdyby nie byli w 100% pewni czy jest to cheater czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 rak [tak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 otoz nie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie no na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeQ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A co jeśli w takiej sytuacji sprawdzania dobrego gracza zrobi idealny wallbang, a admin go sprawdza? Reakcja 3/4 instant ban za cheaty i elo można grać dalej..... Kategoryczne NIE. Admin powinien i bez tego odróżnić skill od cheat'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na NIE, albo się umie oceniać czitera albo nie, a poza tym pewnie admin dawałby info swoim koleżkom grając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 z czym wy ludzie macie problem?? na 3maps i mirage jest taki plugin i żaden z administratorów nie nadużywa swoich uprawnień. niby chodzi o te serwery z autystyczną społecznością tj. dr/jb/hns, ale nikomu to nie zaszkodzi. esp się przydaje, więc nie wiem o co ten płacz. jestem na tak, strzałka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ESP jest na serwerach, na których się strzela. Jeszcze teraz wszystko wgrałem na nowo dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi