Skocz do zawartości

[Odrzucone] Propozycja JB regulamin

Udostępnij

RUMUN_Andrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: dodanie zabawy mam talent do regulaminu
Treść: chcialbym zeby ta zabawa zostala dodana do regulaminu zabaw jb zeby ominac mylace sytuacje typu ze straznik zabije wieznia w trakcie jego talentu tylko zeby straznik dal dla wszystkich pokazac talent i potem dezydowac kogo odstrzelic

moze dla niektorych bez sensu dodawanie tego ale przynajminiej bedzie jasne jak prowadzic ta zabawe i nie bedzie sprzecznych sytuacji jak ta przez ktora napisalem skarge

• Lubię to! 1
Przenoszę do działu JB.

Przez raven,

W dniu 11.11.2019 o 12:52, RUMUN_Andrzej napisał:

chcialbym zeby ta zabawa zostala dodana do regulaminu zabaw jb zeby ominac mylace sytuacje typu ze straznik zabije wieznia w trakcie jego talentu tylko zeby straznik dal dla wszystkich pokazac talent i potem dezydowac kogo odstrzelic

- jeżeli strażnik zabił więźnia pokazującego talent, to oznacza, że ów talent nie podobał się prowadzącemu :peeposhrug: 
- trzymanie więźniów do ostatniego talentu to ryzyko buntu lub zapomnienia talentów graczy

nie widzę większego sensu dodawania tego punktu do regulaminu, ale może ktoś z osób wyżej wytłumaczy mi dlaczego warto :? czekam na logiczne uzasadnienie propozycji i ustosunkowanie się do mojej argumentacji.

• Lubię to! 1

Mi głównie chodzi o to żeby ct nie zabijał tt w trakcie pokazywania talentu oczywiście nie liczy się to jeżeli talent już był pokazywany przez kogoś innego wcześniej 

Edit

Jeżeli ktoś ma coś do dodania proszę pisać

@ TomSoneK

@ Kominiarz

@ Pawelu10

@ X-VexSo-XX-VexSo-X

@logo713x13.pngDawzombie

@ Mikrus

@ MindFuckMindFuck

@logo713x13.pngxKacpersky

@ EzBucks ツ

@ NaturaleNaturale

@ L1Qu1DL1Qu1D

@ CallMeMaybeCCallMeMaybe

@logo713x13.pngKostek*

@ IGonnaHitYaIGonnaHitYa

Ps. @ mi sie buguje na Tel I spamu nickami jak usuwam więc sorki

Edytowane przez RUMUN_Andrzej
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności