MrWhite Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: Podczas zabawy "Mam talent" ct musi się zgodzić na np. przejście do jakiegoś miejsca (oczywiście jakiegoś bliskiego aby nie chodzić po całej mapie) i np. dania markera itp. Pisze to ze względu że niektóre osoby proszą o coś ct bo chcą pokazać coś ciekawego a ct im to uniemożliwia. Dosłownie przed chwilą jedna osoba poprosiła aby przejść na wierze ct nie pozwolił potem poprosiła o marker też nie pozwoliło. I co ma taka osoba zrobić dwa talenty poszły się walić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Cytat tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Dobry pomysł, urozmaici to tą zabawę. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 hm hm hm no tak wiem bo ja nie pozwoliłem wejść na wieże tylko ciekawe dlaczego? Może jest szansa na bunt? Może osoba która wejdzie se na tą wieże ucieknie? Po co użyć mózgu Xd Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) 8 minut temu, ravii napisał: hm hm hm no tak wiem bo ja nie pozwoliłem wejść na wieże tylko ciekawe dlaczego? Może jest szansa na bunt? Może osoba która wejdzie se na tą wieże ucieknie? Po co użyć mózgu Xd Nie hm hm hm było tylko 2 tt i 3/4 ct musicie być naprawdę słabi aby taka osoba się zbuntowała. Oczywiście nie mówi jak jest z 10 tt. Nie napisałem że ktoś jest słaby. Wiem żebyście na spokojnie sobie poradzili tylko to mnie strasznie zdziwiło.... Edytowane 9 Listopada 2019 przez MrWhite 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Lecz co to ma do znaczenia czy ktoś jest dobry lub słaby XD? Po prostu CT'k nie musi się godzić na to ponieważ TT może się zbuntować xd "nie pisz więcej że ktoś jest słaby itp bo się pogrążasz dziękuje" Edytowane 9 Listopada 2019 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 47 minut temu, MrWhite napisał: co ma taka osoba zrobić improwizowac Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 47 minut temu, Mikrus napisał: improwizowac Nie smieszne.. co do propki na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jestem na tak. Propozycja dobra, co do @ Mikrus, w zabawie Mam Talent chodzi o nasz talent, to dlaczego przez widzimisię CT muszą improwizować? to na tym nie polega, poza tym spróbujmy sprowadzić nasz serwer JB do większej kreatywności odnośnie prowadzenia, uważam, że wtedy serio będzie się grało milej i przyjemniej niż teraz ciągłe próby buntu i zero zabawy z prowadzenia :c. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Strażnik musi udostępnić więźniowi marker lub przestrzeń do pokazywania talentu, jeśli zostanie o to poproszony. Przestrzeń ustalana jest przez prowadzącego. Musi być ona na tyle duża, aby więzień mógł swobodnie zrobić kilka kroków. Talentem nie może być przelewanie fajek strażnikowi. Punkty zostałe dodane do regulaminu. Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi