Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Kolejna zmiana w regulaminie

Udostępnij

raven

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Zmiana punktu w regulaminie.
Treść: Wiem, że regulamin dopiero co był zmieniany, ale zmieniono jeden punkt na taki, który nie ma trochę sensu. Teraz nawet na zabawach czy to ffa czy one in the chamber nie można powiedzieć graczowi z którym mamy sojusz o lokalizacji przeciwnika, gdyż możemy zostać ukarani mutem, dlatego proponuję, aby przywrócić to, że podpowiadać nie można tylko będąć martwym. :P 

6. Zakaz podpowiadania w jakikolwiek sposób.

6.1. Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy oraz podczas bycia martwym/żywym.

Zmienić na:

6. Zakaz podpowiadania będąc martwym.

6.1 Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy.

Edytowane przez raveN
poprawka

2 godziny temu, raveN napisał:

Propozycja to: Zmiana punktu w regulaminie.
Treść: Wiem, że regulamin dopiero co był zmieniany, ale zmieniono jeden punkt na taki, który nie ma trochę sensu. Teraz nawet na zabawach czy to ffa czy one in the chamber nie można powiedzieć graczowi z którym mamy sojusz o lokalizacji przeciwnika, gdyż możemy zostać ukarani mutem, dlatego proponuję, aby przywrócić to, że podpowiadać nie można tylko będąć martwym. :P 

6. Zakaz podpowiadania w jakikolwiek sposób.

6.1. Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy oraz podczas bycia martwym/żywym.

Zmienić na:

6. Zakaz podpowiadania będąc martwym.

6.1 Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy.

Nie tylko na zabawach, ale będąc żywym jako CT też nie można podpowiadać przy normalnym prowadzeniu co mija się z celem. Nie wiem kto to pisał, ale przynajmniej czytajcie co dodajecie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności