raven Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: Zmiana punktu w regulaminie. Treść: Wiem, że regulamin dopiero co był zmieniany, ale zmieniono jeden punkt na taki, który nie ma trochę sensu. Teraz nawet na zabawach czy to ffa czy one in the chamber nie można powiedzieć graczowi z którym mamy sojusz o lokalizacji przeciwnika, gdyż możemy zostać ukarani mutem, dlatego proponuję, aby przywrócić to, że podpowiadać nie można tylko będąć martwym. 6. Zakaz podpowiadania w jakikolwiek sposób. 6.1. Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy oraz podczas bycia martwym/żywym. Zmienić na: 6. Zakaz podpowiadania będąc martwym. 6.1 Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez raveN poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 jestem na tak jeszcze powinno byc tak ze przez 5 sekund po smierci mozna podac info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jestem na TAK (Konieczne TAK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 jestem za pomysłem godera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jest to denerwujace ze nie mozna powiedziec info gdzie znajduje sie wrog bo jest to podpowiadanie i mute za to. Zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zdecydowanie na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Raven ty to masz łeb. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jestem na da, masna propozycja hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Typowy gracz ekhm.. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Według było dobrze tak jak było wcześniej Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 2 godziny temu, raveN napisał: Propozycja to: Zmiana punktu w regulaminie. Treść: Wiem, że regulamin dopiero co był zmieniany, ale zmieniono jeden punkt na taki, który nie ma trochę sensu. Teraz nawet na zabawach czy to ffa czy one in the chamber nie można powiedzieć graczowi z którym mamy sojusz o lokalizacji przeciwnika, gdyż możemy zostać ukarani mutem, dlatego proponuję, aby przywrócić to, że podpowiadać nie można tylko będąć martwym. 6. Zakaz podpowiadania w jakikolwiek sposób. 6.1. Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy oraz podczas bycia martwym/żywym. Zmienić na: 6. Zakaz podpowiadania będąc martwym. 6.1 Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy. Nie tylko na zabawach, ale będąc żywym jako CT też nie można podpowiadać przy normalnym prowadzeniu co mija się z celem. Nie wiem kto to pisał, ale przynajmniej czytajcie co dodajecie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jestem na tak, co tu więcej pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 No na tak niby no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 6.2. Punkt nie obowiązuję podczas zabaw z menu prowadzącego dla osób, które są w sojuszu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi