ReT Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) A więc polegało by to na tym, że piszemy jak wymyśliliśmy swój nick To ja zacznę Mój poprzedni nick mi się znudził więc musiałem wymyślić nowy i wpadłem na pomysł żeby dać sobie nick red ale to by było trochę dziwne jak by moim nickiem był czerwony tylko, że po angielsku więc zamieniłem D na T. I tak wyszedł nick ReT Edytowane 29 Października 2019 przez ReT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Lubie czarny kolor i kominiary stąd wzięł się nick CzarnaKominiara czyli takie który mam na serwach i kiedyś na forum a Czarnuch bo interesuje się ciemnoskórymi ludźmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Poprzedni mój nick to emiona1, po 10 latach gry w cs 1.6 / csgo postanowiłem zmienić kawałek swojej historii. Obecnie jestem bardzo wielki fanem psów (ogółem zwierząt) i oglądałem często youtubera o nazwie Bladii. Poprzez materiały z gry Garrys Mod od ów osoby postanowiłem zacząć grę w tryby Chowany / PropHunt i tak też trafiłem na arenę skilla Nick ustawiłem około 2-3 dni przed pierwszym połączeniem na serwer HnS i tak pozostało do dziś dnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Mój nick pochodzi z animacji z Cs go na yt od jednego youtubera który nagrywa takie śmieszne animacje i właśnie tam znajduje się taka nazwa gracza który jest zawsze bogaty i ma wszystko 🤗🤗😂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Tak mam na imie i nie chce zmieniac bo mi sie to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Kiedyś miałem obsesję na punkcie wszystkich gier Assassin's Creed i jak w nie gralem to zawsze próbowałem sie jakoś schować (Mówie tu o moim nicku H1dden) Obecnie pale e-fajki i tak jakos wyszlo (Tu mówie o nicku L1Qu1D) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Od imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Także od imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 od iminia i od serialu twd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrey Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Mój nick wziął się z pewnej telenoweli Edytowane 22 Stycznia 2020 przez andrey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Od imienia, kiedys bylo piatke teraz pike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Tak jakoś wymyśliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Szczerze to nie pamiętam to było jedno z pierwszych co wpadło mi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Od tej nuty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 23 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 TOMasz GRA******/gra (czasownik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 od butów jordanów XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 ukradłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Z mojego ulubionego bohatera anime inosuke hashibira który wygląda tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 24 Listopada 2020 Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Mój nick wziął się od mojego imienia czyli Dariusz i nazwiska. Pierw byl dar1uN, potem dodalem "x" bo podobały mi sie nicki z "x", a na końcu doszło qq, bo tak xD został xdar1uNqq(czytajcie dariun, zamiast sobie języki łamać widzowie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuue Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Z anime 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Kij wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kubik_ Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Po prostu od nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Od napoju z % o tej samej nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi