Szatan666 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Nick:"Dachowiec" Toxic Imie: Damian Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina? :cześć jestem Damian.jestem bardzo aktywny. chciałbym pomóc adminom serwera "#HnS 2" w ogarnięciu osób z celemi mapy oraz wulgaryzmami Doświadczenie w adminowaniu : na csgo nie byłem jeszcze adminem ale niektórzy admini powspierają Jak długo gram w CS:GO ? : na 1 koncie z 250 na tym chyba 60 Ile czasu poświęcam forum dziennie? : na forum spędzam 2 godz dziennie ale nie uczestniczyłem w treściach Link GT:https://www.gametracker.com/player/[xPieS] "Dachowiec" Toxic/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198338970904/ Mikrofon: TAK Mutacja Głosu: TAK Kontakt: TS3 Forum steam Dc : Toxic#0665 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Polubiłem cię,ale za wcześnie na podanie,pograj troche podłap zasady serwera pytaj adminów. Okres próbny można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Na Nie Edytowane 17 Października 2019 przez ReT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Wiek i nawet ok Trochę ta aktywność słaba, pograj trochę daj się poznać -SM Jak narazie Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Jestem tak po środku. Z jednej strony strony fajna aktywność oraz w miarę aktywny gracz w życiu serwera (rozmowy na serwerze). Z drugiej strony brak doświadczenia - jednak te można nabrać z czasem na serwerze Dałbym na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Generalnie jest spoko ziomkiem, ale uważam że na admina jest trochę za wcześnie, pograj trochę przekonaj ludzi do Siebie. Zacznij trochę siedzieć na forum. Na nie. chodź mógłbyś dostać okres próbny. Mieszane odczucia mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ogólnie to ogarnięta osoba , pisanie żeby jeszcze chwile pograł, dał sie bardziej poznać nie ma za bardzo sensu bo według mnie gra już wystarczająco długo i na serwerze dużo rozmawia z graczami, więc raczej większość osób grających w miarę aktywnie na serwerze go zna a przynajmniej kojarzy. Dodam jeszcze że admina nawet dostawały osoby które grały 3/4 dni na serwie ++ aktywność +wiek +/- SM - Doświadczenie ale przecież każdy jakoś zaczynał a HNS to nic trudnego Na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sznapo Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 sm dasz rade sie nauczyc gt jest ok czesto go widze wieczorami typu 23-24 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) 30h w ok. tydzien nie Edytowane 18 Października 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Szansa na wykazanie sie. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi