Sadystka Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie punktu do regulaminu: Jeżeli TT podczas życzenia przejmuję kontrolę nad CTkiem nie musi się zgadzać na wydawanie różnych dzwięków np. Konia Treść: Wiem, że trochę bez sensu napisałam ten punkt, ale właśnie chodzi mi o coś takiego. Są gracze, którzy po przejęciu kontroli chcą aby CT wydawało dzwięki konia, krowy itp. I narzekają, jeżeli tego nie zrobi dostaje ctbana. Bądźmy szczerzy; Chyba nie chcemy robić z siebie debili? Ja rozumiem, że chcecie aby było śmiesznie, ale proszę was bądzmy ludzmi XD Edytowane 30 Września 2019 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 XD Tak zgadzam się bo, kazali mi to robić i nie wiedziałem jak się zachować bo w sumie nic na ten temat nie ma przynajmniej oby dodali punkt w regulaminie w którym przynajmniej jest coś o tym wspomniane. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 3 minuty temu, Sadystka napisał: Wiem, że trochę bez sensu napisałam ten punkt latwo sie domyslec, ze chodzi tobie o to by straznik nie musial sie osmieszac podczas przejecia. co do propeczki to tak, na jb juz obecnie jest zoo wiec po co jeszcze bardziej isc w kierunku szympansow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 XDDDD @ Sadystkaprzyponiałaś mi twoją sytuacje w której śpiewałaś różne piosenki Kek. Co do propki: Na Tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 @Matysiak Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ale przecież nie musisz śpiewać jak przejmują nad tobą kontrolę, wystarczy dobry research.... Whatever, może być w regulaminie, ale nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 15a. Podczas przejęcia kontroli strażnicy nie muszą używać mikrofonu. Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi