Skocz do zawartości

[Przyjęta] MIKRO PRZED MUTACJĄ

Udostępnij

leon

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to:  mikrofon przed mutacją i po.

Treśc: Proponuje aby na server został wprowadzony mikrofon przed mutacją 

Pewnie zapytacie sie czemu ponieważ gdy na serverze nie ma admina ludzie sobie gadają normalnie jest wszystko spoko ale jak wbije taki toksik admin to nagle połowa osób wychodzì i nikt sie prawie nie odzywa robi sie cisza.

A gdy ktoś sie odezwie odrazu mikrofon po mutacji.

Główna propozycja to zeby można było rozmawiać bez mutacji jak ma sie w miare okej mikro i spoko głos 

Na jb jakoś można rozmawiać i nikomu to nie przeszkadza.

A przez te mikro po mutacji server upada i zamiast byc 15osób jest 5 . :C

Edytowane przez leon
BŁĄD ORTOGRAFICZNY
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1
2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy).

Przez Mikru,

Kolory czerwony i zielony dla majorow opiekunów i moderacji, (właścicieli też). Serwer podupada przez takie osoby jak ty czy matias bo często gęsto (nawet co druga) skarga jest od cb lub matiasa. Głównie txt, mutacja, nadużywanie i dowalanie sie do adminów mimo że to też człowiek. Ludziom przez takie zachowanie odechciewa się bawić na hns. A co do propki to :no: na jb jest ct i gracz bez mutacji tam może rozmawiać natomiast u nas na hns to nie wypali. Wyobraź sobie graczy z dobrym mikro, ale dracym się bo go zabiles i dopiero coś takiego pisz. Można by dodać minimum dwa ostrzeżenia przed mute na przykład (oczywiście obowiązkowe) 

Edytowane przez Kellow
Dodanie innej propki
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

Jestem na NIE, gdyż jak i wyżej wspominasz kiedy nie ma admina jest swobodna rozmowa osób bez mutacji przy czym częstym zjawiskiem jest totalny chaos na serwerze. Pomysł jest dość średni, gdyż można zauważyć częste zgłoszenia na osoby, które używają czat głosowy rozmawiając bez wcześniej wspomnianej mutacji, co ewidentnie pokazuje, że społeczności serwera nie podoba się, aby osoby przed mutacja prowadziły rozmowy głosowe. 

Między innymi po to jest mikrofon po mutacji, żeby nie było takich wyjątków jak n.p : ty masz spoko głos to se gadaj a ty nie więdz nic nie gadaj .

Znam tą sytuację na serwerowni na której grałem rok temu, zawsze był tam mikroron po mutacji aż pewnefo dnia zmieni tą zasadę  . Wiem z  własnego doświadczenia że może być wtedy przykro osobie z "gorszym glosem" gdy jego kolega ma "spoko głos" a ta druga osoba nie może się odezwać . Pisałem o sobie i szczerze nie było miło gdy grałem z kolegą z klasy i nie mogłem się odzywać ponieważ nie miałem mutacji i miałem ten "gorszy głos " NIE

Edytowane przez VexSo
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Oczywiście że na NIE... 

Po to jest w regulaminie jasno mikro po mutacji żeby ludzie przed mutacją go nie używali.

Chcecie kolejne jb zrobić ?

Widać jak Sobie normalnie gadają xD

Jak niema admina to bot aż śpiewa od powiadomień (że ktoś rozmawia bez mutacji)

Edytowane przez SKJ
  • Lubię to! 1

To może tak ja bym inną wersje zaproponował jeżeli głos nie przeszkadza większości serwera nie ma powodów do muta ale jeśli by głos był na tyle "irytujący" wtedy można byłoby poprosić o używanie mikrofonu jeśli to konieczne a jeśli by się do tego nie zastosowano, wtedy mute.

1 minutę temu, SchMidT napisał:

To może tak ja bym inną wersje zaproponował jeżeli głos nie przeszkadza większości serwera nie ma powodów do muta ale jeśli by głos był na tyle "irytujący" wtedy można byłoby poprosić o używanie mikrofonu jeśli to konieczne a jeśli by się do tego nie zastosowano, wtedy mute.

Rozwiązanie schmidta bardzo mi sie podoba moze być tez tak

Dobra propa sam miałem to napisać ;*

Jako iż ogółem serwery zapełniają ludzie 14+ to proponuje usunać mikro po mutacji na hns i dodać poprostu:

Zakaz nadmiernego naduużywania mikrofonu bez mutacji. Nie ma co tu więcej pisać 3/4hns to ludzie 14,15+ więć można to zmienić.

Na tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności