Skocz do zawartości

[Przyjęta]21.08.2019 Godzina 23:50

Udostępnij

CreepHD

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Creep HD
Nick oskarżonego: Anonim, xKacpersky, J0k3r, skośny fabian, Hades, danone, SvANSUNG, : ) <----( pomiędzy ":", a ")" brak przerwy )
Opis sytuacji: W skrócie strasznie nie miła atmosfera rozpiska będzie pod wzorem.

Serwer: JailBreak
Dowody:https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&amp;download=auto0-20190821-235038-957127129-jb_clouds_final5-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_____ws__knife__LiveServer.pl-0022.zip (demo)

Witam,

z tej strony Creep pierwszy raz będę pisał tak długiego posta od bardzo długiej przerwy więc prosiłbym o wyrozumiałość co do mnie i stylu w jakim to napiszę.

Przejdźmy do rzeczy problem rozchodzi o mapę z dnia 21.08.2019 o godzinie 23:50, która moim zdaniem wymknęła się trochę spod kontroli i powinny być wyciągnięte pewne konsekwencje lub naprawdę konkretne rozmowy z osobami, które zostaną wymienione.

1. Anonim

Rozpocznę od tej osoby, gdyż jest z Administracji i nie zrobiła ogromnego przewinienia, które odbyło się bez echa na serwerze lecz mi osobiście się to nie podobało. Ów gracz podczas FreeDay'a będąc w CT stwierdził, że się zabije przez co skończył się FreeDay w niecałe 10 sekund od rozpoczęcia rundy. Jako admin nie powinien tego robić. Tak wiem drobnostka ale jednak to cześć Administracji więc takie rzeczy nie powinny się przytrafiać szczególnie tak błache i zrobione z premedytacją.

- Czas w demie ( 1:12 )

2. J0k3r

Tutaj mam podejrzenie, że osoba była po alkoholu ale w sumie jej to nie usprawiedliwia. Gracz ten robił głupie i nie potrzebne prowokacje w stosunku do xKacpersky co moim zdaniem jest nie stosowne oraz prowokacje do skośnego fabiana. Jeśli chodzi o J0k3r'a to przykro mi, że akurat tobie się może oberwie ale już mnie denerwuje strasznie ciągle śmianie się z Kacpra ... żałosne .

- Czas w demie ( 11:20 / 16:31 - 16:47) w stronę xKacpersky) oraz ( 14:30 w stronę skośnego fabiana)

3. skośny fabian

Ogólnie nie brałbym chłopaka pod uwagę gdyby nie fakt, że dana osoba pisała podania na Admina i mnie jakoś strasznie zniesmaczył młody wiek + przekleństwa

- Czas w demie ( 15:04 - 15:19 <-- około , 15:47 )

4. xKacpersky

Głównie chciałbym się skupić na nadużywaniu mikrofonu jest to sytuacja, która ma dość często miejsce gdy nie ma administracji. Do tego jakieś dziwne prowokacje (zamieszczone w demie ps. domyślam się, że to twój kolega dobry ale rozmawiaj sobie z nim w taki sposób na priv, a nie na serwerze publicznym). Moim zdaniem jego działanie strasznie źle wpływa na jakość serwera, gdyż od czasu kiedy zacząłem tu grać kierowane są do niego takie uwagi. Chciałbym do tego dorzucić po raz kolejny osobistą prośbę. Kacprze proszę kiedy jesteś w CT prowadzącym mów wolniej i staraj się wyraźniej uniknąłbyś wtedy wielu wyzwisk, niesmacznych tekstów oraz niedomówień.

- Czas w demie ( Ogólnie nadużywanie mikrofonu cała mapa + 23:08 / 28:10 - 28:37 < --- około )

5. anon

Według mnie perełka tego "przedstawienia", czyli bugowanie Deagla na zabawie " jeden czy tam ostatni w komorze ". Gracz z pełną premedytacją bugował deagla na amunicje. Do tego NAMAWIAŁ innych do robienia tego i mu się udało parę osób również korzystało z tej funkcji ( pkt. 6). Myślę, że największym "syfem", który zrobił było moim zdaniem poniżanie administracji ciągłe mówienie " no to co dostane bana na 2h pogram sobie w Pubg'a i wrócę mogę sobie na to pozwolić". Myślę, że takie teksty to sroga przesada.

- Czas w demie ( 17:52 i się długo ciągnie ... )

6. Hades, danone, Svansung, : )

Wiem to pewnie błache przewinienie  z tym bugowaniem deagla ale stwierdziłem,  że gdy wymieniam to anon'owi to tutaj też muszę. Domyślam się, że cześć graczy została namówiona przez osobę z pkt.5

Polecam obejrzeć całe demo zamieszczone na samym początku i położyć się w sytuacji nowego gracza  ( takiego jak ja ) oraz zastanowić się czy tak to powinno wyglądać. Za wszystkie nie dociągnięcia jeszcze raz przepraszam.

Chciałem wszystkim podziękować, którzy przeczytali tą całą ścianę tekstu i zachęcić do merytorycznej rozmowy w komentarzach.

Pozdrawiam Creep :pepozoom:

Psy !

PS.  TAK Jestem świadom, że to jak wyglądała ta sytuacja to pewnie jakaś cześć wina mapy.

Edytowane przez CreepHD
Dopiska postscriptum
  • Lubię to! 2
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 3
  • Haha! 1

Z powodu mojego braku czasu oraz nieobecności drugiego ubt proszę o rozpiskę w każdej z trzech skarg, oraz o ocenę sytuacji (propozycje kar) osób ubiegających się o dołączenie do prokuratury. 

Nie przydzielam ich więc kto pierwszy ten lepszy :p

@ Matysiak

@ Dover

@ Sadystka

Bardzo interesujący ten "syf". Także:

Svansung:
W drugiej rundzie podczas zabawy OneInTheChamber zbugował deagle  - ban do 30 minut     -  do nadania

danone:
W drugiej rundzie podczas zabawy OneInTheChamber zbugował deagle  - ban do 30 minut     -  do nadania

: ) :

Anonim: 
Ten oto admin powiedział, że założy się z Kacperowskim, że go nie zabije "a dlaczego? Bo spadne."  Celowe zabijanie się na fd    -   ctban 30 minut  - do nadania

Hades:
W pierwszej i drugiej rundzie gracz zbugował deagle  - ban do 30 minut     - do nadania

xKacpersky:
1:46 - brak kultury
5:17 - wyzwisko
23:30 - nadużywanie (w sumie to na całej mapie) +prowokacja fabiana
28:14 - następna prowokacja fabiana

Mute - 3h (180 minut)   - do nadania

J0k3r:

11:20 - prowokacja kacperowskiego "Kacpersky a powiedz łabałbał"
14:30 - wyśmiewanie się z rudego mówiąc: "powiedz kolor włosów" - dalej sie urywa, bo skośny mu przerywa mówiąc "zamknij łeb"
16:32 - "Dobra kacpersky zamknij morde tam"
16:42 - Życzeniem Jokera było aby kacpersky przez 10h miał mówić rabarbar na serwerze (chociaż ten gracz był w TT) - wyśmiewanie się?

Mute - 5h (300 minut)   - do nadania 

Skośny fabian:
6:37 - kultura
15:04 - brak kultury
28:14 - brak kultury   (na większości mapy odbyło sie takie coś lecz nie zapisałam) 

Mute - 1h (60 minut)   - do nadania

anon:
2:00 - nadużywanie mikrofonu
6:24 - podpowiadanie. Anonim jest na serwerze nawet nie zareagował?
17:58 - anon zbugował deagle w dwóch rundach + namawiał każdego. 

Mute - 2h (120 minut) - do nadania
Ban - 1h (60 minut)  - do nadania 

Edytowane przez Sadystka
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności