Abcc Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nick: Kennedy Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często spotykam się z wulgarnością oraz z nieprzestrzeganiem regulaminu serwera. Doświadczenie w adminowaniu: Adminowałam raz na innej sieci. Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny w których gram są bardzo zróżnicowane. Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=kennedy Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198293003959/ Mikrofon: (Tak/Nie) Nie Mutacja głosu: Jestem dziewczyną Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na Tak, po za tym że nie ma mikrofonu jest to całkiem komunikatywna osoba +przydała by nam się jakaś osoba w administracji a tym bardziej Samica😏. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 +wiek +aktywność +/-SM +doświadczenie -mikro Hmm, może być uznajmy.. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zdecydowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 myślę że się nada tylko przydał by się mikrofon i było by super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeKeiCam Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zdecydowanie na tak Miła Nie ma mikrofonu ale nie ma z tym problemu bo komunikuje się przez czat Sporo gra na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na TAK raz mnie pouczyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 -mikrofon jak na ten serwer Ale jak najbardziej tak😝 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Lub okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jak to bywa w zwyczaju najpierw na siłę szukają dowodów, że to chłopak a potem gadają, że dziewczyna ale nie ma mikra więc jestem na Nie + jakoś za dobrze na serwerze się nie zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Okres próbny na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 tAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikv Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na nie. Z tego co wiem to zachowuje sie jak chłopak... gdy osoba na serwerze mówi że da komuś kredyty to kenedy odrazu pisze że chce... albo gdy ktoś powiedział do jednego gracza że mówimy na niego debil to kenedy pierwsze co napisał/a to "debil daj kredyty" Poza tym nie żebym sie przyczepiał czy coś ale skoro nie ma mikrofonu nie powinna być administratorem... a przynajmniej to wywnioskowałem gdy moja siostra złożyła podanie na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Okres próbny 2 tyg. Jedna głupia wpadka lub głupie zachowanie = dengu I fajnie by było jakbyś kupiła mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, nick). *Do konkretnej osoby z danego serwera. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi