PiKe Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Nick: Pi Ke Nick oskarżonego: @ T0M3K Opis sytuacji: Tomek nieustanie zaczepia i obraża innych użytkowników areny na forum jak i na serwerach. Uważam, że ktoś taki jak on nie powinien mieć admina na żadnym z naszych serwerów. Zostało na niego napisane kilka skarg i jego osoba została wspomniana w wielu tematach. Dodatkowo nie jest on aktywny na serwerze tak jak powinien. Serwer: Rt3 + całokształt jego osoby na serwerach jak i forum Dowody: wszystko poniżej (tylko 3 skargi ale jakbym poszperał pewnie byłoby więcej) 1) 2) 3) + dorzucam ssa z gt w regulaminie nie ma o tym punktu ale admin pojawiłby się w demotions do degradacji gdyby serwer miał o@/m@ +dorzucam ss z cb sprzed chwili jako dowód jednego z jego wielu wyskoków (Screeny archiwum czyta się od dołu do góry) 1. 2. 3. 4. (ten od góry) + jeżeli ktoś chciałby się pod tym podpiąć i potwierdzić jego zachowania to śmiało Mam nadzieję, że to wystarczy @ raveNdzięki za pomoc @ xBonio sprawa dla Ciebie bo serwer nie ma o@ ani m@ 1 1 Poprawiam jakość ss'ów. Przez raven, 12 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ty też się nie zachowałeś najlepiej patrząc na tego ssa 🙊 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Tutaj jest skarga gdzie dostał kolejnego degrada Znam tomka i mogę powiedzieć że jest to mega toksyczna osoba Taka osoba nie powinna mieć wyszej rangi niż użytkownik (albo zbanowany ) Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez SSver 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 3 godziny temu, SSver napisał: Tutaj jest skarga gdzie dostał kolejnego degrada Znam tomka i mogę powiedzieć że jest to mega toksyczna osoba Taka osoba nie powinna mieć wyszej rangi niż użytkownik (albo zbanowany ) Nie znasz mnie na szczęście, Ciesz się że się ze mną nie widziałeś bo tyle co kozaczysz w necie to źle by się na Tobie skończyło. 1 6 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez PiKe, 12 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Godzinę temu, T0M3K napisał: Nie znasz mnie na szczęście, Ciesz się że się ze mną nie widziałeś bo tyle co kozaczysz w necie to źle by się na Tobie skończyło. No tak, bo 15-latek pobił by osobę starsza od siebie o 3 lata XD Co do skargi to potwierdzam, bo coś tam do mnie się przywalil też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Mikrus napisał: No tak, bo 15-latek pobił by osobę starsza od siebie o 3 lata XD Co do skargi to potwierdzam, bo coś tam do mnie się przywalil też. SSver 18 lat? XDD Dobry jesteś. Strzałeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi