Kellow Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nick: ★☜кєℓℓσω☞❤ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wielokrotnie gdy wchodzę na serwer rano koło 8 to większość nowych graczy Lamie regulamin swerwera, a jak wiadomo nie kazdy jest robotem i nie bedzie siedzial czy wstawal z łóżka o godz 8. Również w pózniejszych godzinach gracze nadużywają mikrofonu, Przezywają się wchodzą na txt czy też reklamują inne sieci. Chciłbym pomóc sznownej administracji HNS#2 w ich obowiązkach. Doświadczenie w adminowaniu: Spore, Gdyż na niektórych innych siecich posiadałem okres próbny. Jak długo gram w CS:GO?: około 1000h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W okresie Czerwiec-Wrzesien (8-21), W roku szkolnym (17-20) Link GT: https://www.gametracker.com/player/[FRAGI] ★☜кєℓℓσω☞❤/185.30.124.110:30040/Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/HY76PRO/ Mikrofon: Tak, posiadam. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, oczywiście bez tego ani rusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 +WIEK +mutacja Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Git git TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 +WIEK +MUTACJA +AKTYWNOŚĆ NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie przekonuje mnie to podanie, bo admini dają radę sobie ogarniać serwer nawet w późniejszych godzinach Więc Jestem Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 na tak,jest tak w tych godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsaddads Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na tak Potwierdzam że tak jest rano i po 1-2 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Fury* Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jestem na Tak +wiek + mutacja + bardzo pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsyksen Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jak kupisz sobie lepsze mikro to będe na tak na razie nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 No nawet, nawet. Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi