Skocz do zawartości

[Odrzucone] Wielki powrót! [ACT]

Udostępnij

NTM

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: NTM
Imię: Szymon
Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym znowu powrócić do ACT, ponieważ to co się dzieje na serwerach jest STRASZNE! Masa cziterów, niestety są ogromne pustki w administracji na serwerach i nie ma kto banować! Byłem w ACT od 7 miesięcy i bardzo dobrze pełniłem swoje obowiązki. Moja rezygnacja została zbyt pochopnie napisania pod wpływem emocji ;) 
Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak!
Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 10/10. Umiem bezbłędnie rozpoznać cheatera od Skillowego gracza. 
Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): W 1.6 leciałem na Wh + Norecoil, a później AimBot 
Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram od 4 lat. Mam przegrane 5,032 godz. łącznie.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio bardzo dużo czasu poświęcam na forum, spędzam koło 5/6 godzin dziennie.
Znajomość SM: 6/10
Link do profilu Steam: KLIK
Kontakt: STEAMFORUM, TS, FB.

:no:

skaczesz po rangach, bez większych efektów- dużo chcesz, mało robisz. sprawy z cziterami/ UB były raczej robione na ostatnią chwilę; część graczy mogło się zrazić przez to do areny i administracji. wolałbym dać szansę @ fili'emu, który według mnie bardziej się stara i zasługuje na szansę ;) 

Edytowane przez SK4N3R
  • Lubię to! 3
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności