NTM Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nick: NTMImię: SzymonWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym znowu powrócić do ACT, ponieważ to co się dzieje na serwerach jest STRASZNE! Masa cziterów, niestety są ogromne pustki w administracji na serwerach i nie ma kto banować! Byłem w ACT od 7 miesięcy i bardzo dobrze pełniłem swoje obowiązki. Moja rezygnacja została zbyt pochopnie napisania pod wpływem emocji Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak!Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 10/10. Umiem bezbłędnie rozpoznać cheatera od Skillowego gracza. Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): W 1.6 leciałem na Wh + Norecoil, a później AimBot Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram od 4 lat. Mam przegrane 5,032 godz. łącznie.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio bardzo dużo czasu poświęcam na forum, spędzam koło 5/6 godzin dziennie.Znajomość SM: 6/10Link do profilu Steam: KLIKKontakt: STEAM, FORUM, TS, FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jestem na nie dopiero co zrezygnowałeś i teraz chcesz wracać wielki powrót? Lepiej żeby ktoś inny dostał tą rangę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 jestem tego samego zdania co kolega wyżej, akurat to prawda NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) skaczesz po rangach, bez większych efektów- dużo chcesz, mało robisz. sprawy z cziterami/ UB były raczej robione na ostatnią chwilę; część graczy mogło się zrazić przez to do areny i administracji. wolałbym dać szansę @ fili'emu, który według mnie bardziej się stara i zasługuje na szansę Edytowane 29 Lipca 2019 przez SK4N3R 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Skaner wyjaśnił. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Podanie przyjęte a potem miesiąc później rezygnacja. Fili napisał podanie, więc lepiej mu dać szanse się wykazać. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Gów*o nie powrót, zostań adminem, na NIEE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Proszę wracać na M@ na Retakes #3 Szymonie, niech ci będzie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @ SK4N3R nic dodać nic ująć Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Ehhh, zdecyduj się czego chcesz i daj sobie trochę czasu. Są osoby robiące dużo więcej, której aplikują na tą range. NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jednak na nie Połacz 2 w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Po co rezygnowałeś ? Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Na nie powod = @ SK4N3Rwyjasnil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Whatever, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi