M5YOGI Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam hej cześć wszystkim. Jestem Jakub mam 20lat i jestem nowy na forum i nowy na serverze cache/mirage chciałem sie przywitać. Mam 20lat interesuje sie ciezarowkami i nieleglanymi wyscigami samochodwymi #WNR jeśli chodzi o cs to czasem sobie popykam w te karabinki prawda. Podoba mi sie zwłaszcza wasza serverownia i wlasnie server cache/mirage dodam od siebie że mam ponad 4 letnie doświadczenie jako admin na różnych serverach i tak pomyślałem że gdybyście potrzebowali admina to chętnie mógłbym wstąpić w wasze szeregi prawda. Jako admin jestem stanowczy i mam swoje zasady i potrafie utrzymać ład i porządek. Bardzo podoba mi sie wasza serverownia jest dobrze zrobiona i wszystko jest pewne. Kończąc tego posta mam jeszcze malutką prośbę mianowicie czy mógłby mi ktoś podesłać utwory muzyczne z końca rund z servera mirage/cache? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M5YOGI Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dzień dobry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Siems Jeżeli chcesz się ubiegać o admina to dam ci radę, najpierw nabij jakąkolwiek aktywność i dopiero złóż podanie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M5YOGI Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jasna sprawa tak tylko nadmieniłem na przywitanie. Zdaje sobie z tego sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M5YOGI Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 15 minut temu, M5YOGI napisał: serverownia Sieć serwerów* Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Hej :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 No witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Cześć cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 no siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Fury* Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSadness Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelfus Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Dzięki, już zrobiłem, na Harfowej tam robiłem kiedyś tłumiki do autka, mam nadzieję, że będzie dobrze. Na Krakowiaków byłem. Fachura może dobry, ale zachęciło mnie jego podejście do zadania - trzeba było spawać od środka, a on stwierdził, że jak się komuś chce, to niech się bawi, a on mi może od zewnątrz a tam powinno być równo, bo to ten pierścień do przykręcenia do silnika, a ja sobie to później mam obrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Witaj na arence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi