Skocz do zawartości

Dzien dobry

Udostępnij

M5YOGI

Rekomendowane odpowiedzi

Witam hej cześć wszystkim. Jestem Jakub mam 20lat i jestem nowy na forum i nowy na serverze cache/mirage chciałem sie przywitać. Mam 20lat interesuje sie ciezarowkami i nieleglanymi wyscigami samochodwymi #WNR jeśli chodzi o cs to czasem sobie popykam w te karabinki prawda. Podoba mi sie zwłaszcza wasza serverownia i wlasnie server cache/mirage dodam od siebie że mam ponad 4 letnie doświadczenie jako admin na różnych serverach i tak pomyślałem że gdybyście potrzebowali admina to chętnie mógłbym wstąpić w wasze szeregi prawda. Jako admin jestem stanowczy i mam swoje zasady i potrafie utrzymać ład i porządek. Bardzo podoba mi sie wasza serverownia jest dobrze zrobiona i wszystko jest pewne. Kończąc tego posta mam jeszcze malutką prośbę mianowicie czy mógłby mi ktoś podesłać utwory muzyczne z końca rund z servera mirage/cache? Pozdrawiam serdecznie

• 2 tygodnie później...

Dzięki, już zrobiłem, na Harfowej tam robiłem kiedyś tłumiki do autka, mam nadzieję, że będzie dobrze. Na Krakowiaków byłem. Fachura może dobry, ale zachęciło mnie jego podejście do zadania - trzeba było spawać od środka, a on stwierdził, że jak się komuś chce, to niech się bawi, a on mi może od zewnątrz a tam powinno być równo, bo to ten pierścień do przykręcenia do silnika, a ja sobie to później mam obrobić.

• Mikru zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności