Dixit1337 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nick:Dixit Wiek: 13 3 najlepsze prace: (Rozmiar zmniejsza jakość) 2 linki do zleceń: Używany program:Gimp Doświadczenie w grafice: 1 Rok Coś o sobie: Bardzo lubię zabawę z psami,kotami wogole ze zwierzakami. Jeździć na rowerze, zabawe z przyjaciółmi i też grać na komputerze. Jestem miłą, wrażliwą a czasami wkurzoną osobą ( zależy czy ktoś mnie wkurzy) Jestem pomocniczy i koleżeński i lubię sobie też śmieszkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na nie, słabe prace, już lepiej jakbyś był bardzo mało aktywny, ale robił coś porządnego. ;| 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Nie Edytowane 17 Lipca 2019 przez Michu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Sorka ,ale nie tym razem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztejuss Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Prace takie dosyć średnie ;/ Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na nie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na chwilę obecną na nie. Jednakże nie rezygnuj z pasji to za 2-3 lata może będziesz głównym grafikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 I tak nie ma chętnych osób na tą rangę Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 kolego, miałem tak samo kilka miesięcy temu, aktywność +, wszystko inne -, więc popatrz na pracę @ raveNczy też @ Deshayierebądź @KamyKktóry zrezygnował z tej posady. musisz poćwiczyć troszkę, każdy ma szansę, przykładaj się bardziej do prac, nakładaj różne tekstury na obrazy a potem baw się kryciem by to ładnie wychodziło, rozmiary popraw troszeczkę, polecam Ci również zasięgnąć porad innych grafików, ja akurat pracuję w PS, lecz @ raveNi @ Deshayierepracują w tym samym programie co Ty. niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi