NTM Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nick: NTMImię: SzymonWiek: 16 (ukończone) Doświadczenie w moderowaniu: Jakiś czas temu pracowałem na silniku MyBB i dosyć dobrze opanowałem go. Z obecnym silnikiem, na którym jest postawione forum nie miałem do czynienia, lecz nie będę miał żadnych problemów z pracą na nim.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio bardzo dużo czasu poświęcam na forum, spędzam koło 5/6 godzin dziennie.Coś o sobie: Nazywam się Szymon, mam 16 lat i pochodzę z Wielkopolski. Interesuję się Sportem oraz motoryzacją. Jestem w trakcie zdawania prawa jazdy na kategorie A1. Co do sportu to jest on częścią mojego życia, od 6 lat gram w piłkę nożną. Jestem osobą miłą, pomocną i sympatyczną Od września będę kontynuował naukę w LO (Klasa Policyjna). Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Od półtora roku pilnuje porządku na serwerach AS. Od stycznia jestem w ACT. Kilka dni temu dostałem szansę jako M@, za co bardzo dziękuję i chciałbym dostać kolejną jako początkujący moderator.Kontakt: FORUM, STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Mikrus albo Pike na moda, jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Widzę kogoś innego w tej roli, niestety na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Sorki,ale jest lepszy kandydat Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 @ Mikrus vs @ PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Już są osoby :c NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 A ja dam na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Nie. Edytowane 17 Lipca 2019 przez K4PI_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ciesz się majorem xd Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tak.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Sorki nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 szefo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi