I must kill you :) Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nick: I must kill you Imię: Adam Wiek: 16 Doświadczenie w moderowaniu: Jeszcze brak Ile czasu poświęcam forum dziennie: +/- 2 godzinki dziennie Coś o sobie: Jestem Adam mam 16 lat pochodzę z województwa Pomorskiego z miejscowości pod Gdańskiem interesuję się grami planszowymi,wędkarstwem.Gram również w tenisa ziemnego.Od gier planszowych jestem uzależniony,bo potrafię nawet wydać 100 złotych tygodniowo i spędzam przy tym nawet do 20 godzin tygodniowo.Będę chodził do szkoły o profilu biologiczno-chemicznym Co zrobiłeś dla Areny Skilla: Aktualnie jestem Majorem RT#2 lecz nie mogę aktualnie pełnić tych obowiązków tak jakbym chciał bo dopiero wczoraj dostałem dane komórkowe na telefon także powoli będę ogarniał te sprawy.Byłem również adminem na 3 serwerach i GA przez 4 dni Jestem również adminem na RT#1 Kontakt: Forum, Steam, TeamSpeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Moim zdaniem jest już lepszy kandydat, jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie widzę Cię w tej roli zbytnio, jest lepszy kandydat. ;| Niestety na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na nie! Sorkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Lubie cie ,ale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 @ Mikrus vs @ PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Już są osoby :c NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Nie Edytowane 16 Lipca 2019 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jesteś spoko przyjemnym gościem i na pewno kiedyś ci się uda jednak niestety przy obecnych kandydatach to niestety ale na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Jest lepszy kandydat,ale jestem na tak :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Ale Nie zmarnuj tego TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi