Monter Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Witam jak w tytule chciałbym żeby na serwer zostały dodane nagrody za bycie aktywnym na serwerze, czyli np. Gracz zagrał 500 min na serwerze i dostaje za to 1000 kredytów (ceny do ustalenia jeszcze) Gracz zagrał 1000 min na serwerze i dostaje 3000 kredytów Itp Można również dodać do tego vipy na 2 dni za np 3000 min albo więcej. Myślę że pomysł spoko i licze że się spodoba // Możecie również dawać swoje propozycje cen i minut Edytowane 16 Lipca 2019 przez Monter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Oryginał Na tak jeśli @ Dankto ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 VIP-Y/SVIP-Y nie, większość graczy ma już Vip-a/Svip-a, więc jestem za tym, by było coś takiego jak jest w żabce, mianowicie, za każdą przegraną godzine gracz dostaję 100pkt, zbiera punkty a potem wymienia na nagrody, były by to modele/kredyty. może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Pryma sort pomysł. Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Zdecydowanie na TAK! Na JB się to przyjęło, więc na HNS raczej też powinno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monter Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 3 godziny temu, Siedem_dni napisał: Oryginał Na tak jeśli @ Dankto ogarnie Aha nie wiedziałem że ktoś już takie coś wymyślił ale thx za info pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Na JB się to dobrze przyjęło, wiec czemu nie na hns? TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Bylo to zrobione na JB tylko po to, aby zwiekszyc aktywnosc. Nie widze sensu rozdawac kredytow na prawo i lewo na pelnym serwerze. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 25 minut temu, raveN napisał: Bylo to zrobione na JB tylko po to, aby zwiekszyc aktywnosc. Nie widze sensu rozdawac kredytow na prawo i lewo na pelnym serwerze. Nie. Event może przyciągnie nowych graczy na serwer oraz zachęci stałych do rejestracji na forum. @edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na Tak Wynagrodzi to graczom tak długie granie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie przyda to się wgl na serwerze hns bo nikomu nie będzie się chciało tyle grać więc Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 CZELENŻ AKCEPTED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) 7 godzin temu, raveN napisał: Bylo to zrobione na JB tylko po to, aby zwiekszyc aktywnosc. nie tylko po to planowałem zmienić warunki wydarzenia przy okazji pojawienia się gangów_v2, które wpłynęłyby na zachowanie graczy oraz aktywność na forum. niestety wyszło, jak wyszło PS. propozycja jest dobra jeśli ktoś ma a) pomysł na wydarzenie (a nie tylko rozdawanie fajek/ kredytów) b) sporo czasu c) dużo cierpliwości do graczy Edytowane 16 Lipca 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi