Stalker Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nick: St@!KeR Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: I tu już tłumaczę ponieważ gram bardzo często jak ,by znalazł się taki drugi jak ja, to bym miał z kim o tej 4-5 rano się jeszcze strzelać i by było mi mało. Ale do rzeczy i na poważnie chciałbym otrzymać dane stanowisko ze względu na,to że wiadomą sprawą jest ,że nie każdy ma możliwość w danej chwili wejść i opanować sytuację,która się narasta przykładowo : wyzwiska bądź robienie tego, co każdego gracza denerwuję najbardziej. I tymi argumentami ,które opisałem jak i nie zapominając,że zostałem również o pewnej osobie,która tylko sama od siebie podrzuciła sugestie, a ja stwierdziłem,że może jednak się uda to nic nie kosztuje,a zawsze można zyskać i swoją osobą wspomóc serwer. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem swój 1 własny serwery w cs 1.6 a nawet swoje forum i miałem sporo razy admina na różnych serwerach. Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniu,wiczorem Link GT: https://www.gametracker.com/player/St%40!KeR/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 9/10 Identyfikator Steam: STEAM_1:1:457071268 Mikrofon: Tak Kontakt: Steam,Facebook Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 - aktywność + sm + doświadczenie + brak adminów OGROMNA patola na serwerze jestem NA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Aktywność, aż mnie przyprawia o mdłości, ale pomijając. Mam pytanie skąd kopiowałeś odpowiedź na pytanie dlaczego ty masz otrzymać admina? I bardzo mnie zastanawia, czy te SM i to co o sobie pisałeś było prawdą. Jednakże uznajmy, że jest. Dam ci TAK, no chyba, że jakieś brudy wypłyną o twojej mniemanej przeszłości. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 aktywność to kpina,- ja bym nie brał kota w worku na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Aktywność, ehh. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 - Aktywność +sm +wiek na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 -aktywność Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Aktywność do poprawy, ale na serwerze nie ma żadnego admina, doświadczenie masz na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 17 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Popraw aktywność i złóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 17 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi