Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na Admina 1vs1 #2

Udostępnij

Stalker

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: St@!KeR
Dlaczego ja mam otrzymać admina?:  I tu już tłumaczę ponieważ gram bardzo często jak ,by znalazł się taki drugi jak
 ja, to bym miał z kim o tej 4-5 rano się jeszcze strzelać i by było mi mało. Ale do rzeczy i na poważnie chciałbym otrzymać
 dane  stanowisko ze względu na,to że wiadomą sprawą jest ,że nie każdy ma możliwość w danej chwili wejść i opanować sytuację,która się 
narasta przykładowo : wyzwiska  bądź robienie tego, co każdego gracza denerwuję najbardziej.
I tymi argumentami ,które opisałem  jak i nie zapominając,że zostałem również o pewnej osobie,która tylko sama od siebie podrzuciła sugestie,
a ja stwierdziłem,że może jednak się uda to nic nie kosztuje,a zawsze można zyskać i swoją osobą wspomóc serwer.
Doświadczenie w adminowaniu: Miałem  swój 1 własny serwery w cs 1.6 a nawet swoje forum i miałem sporo razy admina na różnych 
serwerach. 
Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniu,wiczorem
Link GT: https://www.gametracker.com/player/St%40!KeR/185.40.196.238:30025/
Znajomość SM: 9/10
Identyfikator Steam: STEAM_1:1:457071268
Mikrofon: Tak 
Kontakt: Steam,Facebook
Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak

Aktywność, aż mnie przyprawia o mdłości, ale pomijając. Mam pytanie skąd kopiowałeś odpowiedź na pytanie dlaczego ty masz otrzymać admina? I bardzo mnie zastanawia, czy te SM i to co o sobie pisałeś było prawdą. Jednakże uznajmy, że jest. Dam ci TAK, no chyba, że jakieś brudy wypłyną o twojej mniemanej przeszłości. 

Edytowane przez tos1ek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności