Edhek Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Shiza Wiek: 15 2 linki do zleceń: Używany program: PhotoScape 3.7 , i jeszcze jedną. Używam również aplikacji graficznej na telefonie BannerMaker Doświadczenie w grafice: Zajmuje się grafikami od pół roku, nie pracowałem nigdzie robiłem grafikie przeważnie dla siebie lub dla kolegów Coś o sobie: Hej jestem Kacper. Lubie robić grafiki i piłke nożna. Do robienie grafik inspiruje mnie pasja mam chęć robienia bo sprawia mi to przyjemność! 3. najlepsze prace. Edytowane 6 Lipca 2019 przez Shiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie, - Program +- Prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 To są najlepsze prace ? Jak patrze na thanosa to mi się smutno robi Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Wgl się nie udzielasz na forum Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) nie btw gosc robi avatar gdy w zleceniu jest sygna XDD Edytowane 6 Lipca 2019 przez Siedem dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) mówiono mi że jestem najgorszy... Przy tym o to użytkowniku ja jestem mistrzem :V -prace nie są w ogóle staranne, widać na każdej pracy piksele, nie będę dalej wymieniać bo już chyba wystarczą te rzeczy które napisałem. Miałeś podać 2 zlecenia które zostały wykonane, a nie zlecenia aktywne, dlatego dziwie się, że jest to jeszcze otwarte. Aplikant musi podać 2 linki do wykonanych zleceń. @ raveN@ Secret_Service Edytowane 6 Lipca 2019 przez EDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 23 minuty temu, EDR napisał: mówiono mi że jestem najgorszy... Przy tym o to użytkowniku ja jestem mistrzem :V mistrz gowna nadal jest gownem 24 minuty temu, EDR napisał: Miałeś podać 2 zlecenia które zostały wykonane, a nie zlecenia aktywne, dlatego dziwie się, że jest to jeszcze otwarte interpretacje wymagan pozostaw dla moderatorow, bo wiedza zdecydowanie lepiej od ciebie jak to robic co do podania to nie, bo 'najlepsze prace' to dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Najlepsze prace Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi