Sztejuss Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Moje ostatnie podanie zostało odrzucone ponieważ krótko grałem na serwerze wiec pewnie też spora ilość graczy mnie wtedy nie kojarzyła. Pisze ponowną apelacje o przyznanie mi admina ponieważ gram już dłużej i wydaje mi sie że zapoznałem sie już z graczami i dałem się im juz wystarczająco poznać. Nick: SztejussWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ani razu nie dostałem żadnego rodzaju bana ani muta .Gram dosyć często na serwerze. Często jestem świadkiem fk (free killi) gdy nie ma adminów. Z chęcią chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na wielu serwerach w csi'e takich jak AWP only oraz JBJak długo gram w CS:GO?:J W cs gram dobre 4 lata. Na moich wszystkich kontach zgromadziłem około 1500hW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wakacje zazwyczaj od 7 do 18 (no life)Link GT: - https://www.gametracker.com/player/[ム] Sztejuss/137.74.7.15:30050/ - https://www.gametracker.com/player/Sztejuss/137.74.7.15:30050/ - https://www.gametracker.com/player/[HERO] Sztejuss/137.74.7.15:30050/ - https://www.gametracker.com/player/[TR☭] Sztejuss/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 6/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Sztejuss/Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?: Tak zapoznałem się z regulaminem serwera, taryfikatorem banów jak i z regulaminem admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Jestem na tak, ogarnięty kolega jest, a przynajmniej taki się wydaje być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zbytnio nie miałem okazji Cię poznać ale wydajesz się ogarnięty. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuS Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi