Właściciel Pawel Opublikowano 22 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Propozycja to: Modyfikacji bota do rezygnacji. Treść: Proponuję zablokowanie możliwości rezygnowania z rang "Użytkownik", "Kobieta", "VIP", "Donator", "Areniak" .@ Avgariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jestem na tak, strasznie bezsensowne jest rezygnowanie z takich rang. Btw. dobrze by było gdyby Areniak zajmował miejsce użytkownika zamiast dodawać Areniaka jako następną rangę po użytkowniku (może już tak jest idk. lecz niektórzy posiadali i użytkownika i areniaka, więc myślę, że raczej nie). ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jestem również na tak, z takich rang nie powinno się rezygnować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nie ma co się rozpisywać Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 +1 @ raveN Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ludzie rezygnują z rangi "Użytkownik" aby jej po prostu nie mieć. Tę rangę powinien zastąpić Areniak, co czasem się nie dzieje. Jeśli to zostanie naprawione, to rezygnacja z takich rang nie powinna mieć miejsca. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Podmiana użytkownika na Areniaka i jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) tak Edytowane 22 Czerwca 2019 przez KOTEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) wolałbym fix, żeby z areniaka dało się faktycznie zrezygnować a nie... (pls usuńcie mi go) nwm czemu ktoś miałby nie być w stanie zrezygnować z vipa, donatora czy areniaka częściowo ta, częściowo nie. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez Acti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 2 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Czy masz jakiś przykład, gdzie taka rezygnacja miała miejsce? Nie wydaje mi się, żeby to było możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi