Kaspus123 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nick: Kaspuś KawaiiiiiiiiiiiiWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Spędziłem dużo czasu na byciu Adminem co prawda na innych serverach lecz na tych samych komendach, Jestem Pomocny, stanowczy, Przestrzegam regulaminu, nie ma na mnie żadnej skargi, i większość graczy z servera mnie lubi.Doświadczenie w adminowaniu: Na Serverach spędzałem dużo czasu lecz nie mam jak tego potwierdzić z powodu utraty starego konta. mam doświadczenie na poziome Myślę że Podstawowym może troche wyżej Znam Większość Komend Jak i szybko się ucze. jak długo gram w CS:GO?: Na poprzednim koncie miałem 1000 godzin i gram praktycznie codziennie Lecz nie codziennie gram tylko w cs oczywiście są też inne gry w ktore gram. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na server Zaprosił mnie moj przyjaciel Brogio i od tamtego czasu gram całkiem dużo i myśle że najczesciej wieczorem.Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Kawaii] Kaspuś Kawaiiiiiiiiiiii/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 4/10 Tak jak już pisałem spędziłem trochę czasu na innych serverach na których byłem administratoremLink do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198956606491/Mikrofon: (Tak/Nie) Tak i to całkiem sprawny Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?: Oczywiście, Czytam go co jakiś czas z powodu słabej pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Tak edit: zmieniam glos na nie @ raveNzlacz 2 posty w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 -Jestes wulgarny i toksyczny w stosunku do innych osob -nie ogarniasz CT -"Na Serverach spędzałem dużo czasu lecz nie mam jak tego potwierdzić z powodu utraty starego konta." Czyli wsm potwierdziles, ze dostales VAC' a, bo kazdy tlumaczy sie, ze ktos mu sie wlamal etc. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Oczywiście, że jestem na nie -zbyt często klniesz na serwerze "Jestem Pomocny, stanowczy, Przestrzegam regulaminu, nie ma na mnie żadnej skargi, i większość graczy z servera mnie lubi." = Znam już trochę ciebie i nie ładnie kłamać w podaniu - przede wszystkim nie ogarniasz CT tak jak mikrusik napisał, a to jest podstawa, jeżeli nie ma osoby chętnej do ct. - Przed chwilą założone konto na forum Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie, powody wymienione wyżej. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Sorry Mordko ale -ct -kultura +/- sm +wiek Jestem jak narazie na nie popraw zachowanie i będzie gut gut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Not this time bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 głos ludu przemówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi