Skarganabrudasa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 nick: Strusiuuu nick oskarżonego : Multi opis:Dostalem gaga na 120minut za to, ze napisalem na czacie ''jotem'' Dowody: awp_hot_summer_go_as godzina 17;30 #jotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4INER Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Gag do zdjęcia , jeżeli wcześniej nie mówiłeś co oznacza ten skrót podejrzewam , że jeb*ć Multiego , to gag do zdjęcia , jeśli jednak mówiłeś/pisałeś jeba* multiego , po czym zacząłeś tworzyć od tego takowy skrót , to jaknajbardziej zostaje. Myślę , że gag na 30 minut by starczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarganabrudasa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Mape wcześniej powiedziałem na vocie chacie JM i dostalem słusznego muta lecz teraz napisalem ''jotem'' więc to chyba nie jest Jm? Ogólnie to polecam mój nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Dostałeś za prowokacje. Za JJ były kary więc też będą niezależnie czy będzie to JS,JA,JK każdy wie o co chodzi. Oraz dałem ci gaga na 2h za to że już dziś byłeś karany https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=Strusiuuu+cs.money+g4skins.com&Submit=Szukaj JOT EM = JM co oznacza Jeb*ć Multiego więc fajnie :)) Edit: Dodam jeszcze że to kolejne Multikonto Strusia @ raveN Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarganabrudasa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 JOTEM GDZIE MASZ NAPISANE, ZE TO ZNACZY JE***MULTIEGO? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarganabrudasa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 4 minuty temu, Multi napisał: Dodam jeszcze że to kolejne Multikonto Strusia @ raveN Każdy wie, ze to jest moje kolejne multi brudasie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Sądząc po twoim nicku, i pisaniu skargi za same to powinieneś dostać bana. A nie jesteśmy w podstawówce, gdzie nie wiemy co to znaczy. A jak multi wspomniał miałes już bana za prowokacje. @Skarganabrudasato, że sam sie pogrążasz 😆 dziecinada level hard. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Macziii 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarganabrudasa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ja jestem w podstawowce mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarganabrudasa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 1 minutę temu, Macziii napisał: Sądząc po twoim nicku, i pisaniu skargi za same to powinieneś dostać bana. A nie jesteśmy w podstawówce, gdzie nie wiemy co to znaczy. A jak multi wspomniał miałes już bana za prowokacje. Co masz do mojego nicku skoro i tak te konto zostanie zbanowane w przeciagu 30minut?XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarganabrudasa Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 We tam cyce i dupe dalej wystawiaj na insta atencjuszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) 3:47 - 4:15 @Skarganabrudasapisze "jotem" zostawiam tą dziecinadę @ Yamakashi, sry @ xBonio Edytowane 17 Czerwca 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 @ SK4N3R raczej @ Yamakashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 18 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 J czytasz jot, a M czytasz em i wychodzi Ci jotem 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 18 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi