antos Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 No to nadszedł czas i na mnie... Chciałbym podziękować najbardziej @ illusion666za danie szansy jako grafik, którą oczywiście popsuł mi @ Multi † є ѕ ρ є я † dzięki mordeczko za wszystko... gierki hns... gadki itp. Za to że mogłem na ciebie liczyć. @ raveNza pocieszanie w trudnych sytuacjach, pomaganiu w rozwiązywaniu problemów... bardzo cię polubiłem. @ Secret_Servicedruga najlepsza zębatka, za te gierki na only awp... itp. @Koncuwiem ze odszedłeś ale jeszcze raz dziękuje za szansę na only awp, wczesne granie na hns itp. @ Dankwiem nie przepadasz za mną jak raczej każdy na tej serwerowni, ale bardzo Ci dziękuje za rady na priv, danie szansy na hns. @KopuSdzięki za gierki na hns i only awp. @Mikrusza mmy wraz z @ Michuobaj macie u mnie szacuneczek. @ GoriXdzięki mordeczko za gierki na only awp. @ Matt_euszgierki na hns @DOMINOdzięki również za gierki na hns @ inviza wsparcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 4 minuty temu, EDR napisał: @ illusion666za danie szansy jako grafik, którą oczywiście popsuł mi @ Multi nara 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 bye xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 omegalul 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 yo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Cześć. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Gościu to jest internet.. Taką masz psyche słabą? Rezygnacja, bo ktoś skargę na Ciebie napisał, pożegnanie bo rangę straciłeś -,- 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 widzimy się tutaj za kilka dni ---> https://forum.arenaskilla.pl/forum/38-przywitaj-sie/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 2 minuty temu, SK4N3R napisał: widzimy się tutaj za kilka dni ---> https://forum.arenaskilla.pl/forum/38-przywitaj-sie/ Zawsze pomocny Arturek podał ci dział w którym coś napiszesz za kilka dni Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, SSver napisał: Zawsze pomocny Arturek podał ci dział w którym coś napiszesz za kilka dni Elo To niezły Arturek Trzymaj się. :'> Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Trzymaj się szkoda że cię nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 No to do zobaczenia, imo liczę że za kilka dni wrócisz. Tak aktywny grafik się nie może zmarnować. Moje zlecenie dalej będzie tu na ciebie czekać :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Żegnaj @edit Po zobaczeniu tej skargi leje na ciebie bardzo XDDD Jestem na tak eldo Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Siedem dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 GJ@ Multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Pa pa 😥 Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Wiesio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 @ Multi ci popsuł ? XD To nie wina multiego że nie umiesz się zachować. elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 beka z ciebie, nie wracaj juz bo i tak bedziesz chcial pewnie nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 elson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Narka szkoda że o mnie zapomniałeś ale cuź żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi