Tornado Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Nick : Zyzgak McQueen Wiek : 15 :c Dlaczego ja mam otrzymać admina? : Ponieważ chcę pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, a nie raz zdarzają się wyzwiska lub po prostu afkerzy Doświadczenie w adminowaniu : Nowicjusz, jedynie to o co podpytywałem różnych adminów Jak długo gram w csgo: Od 2015 r, łącznie 2k godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze? : Bardzo różnie, ale przeważnie pomiędzy 16-18 i 20 + Link GT : 1. 1 NICK 2. 2 NICK Znajomość SM : 2/10 ale oczywiście już pamiętam najprzydatniejsze komendy Link do profilu Steam : Proszę Mikrofon : Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina : Oczywiście 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 mozna dac szanse na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Poucz sie sm i git. na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ja obok avataru widzę "13 lat" hmmm Na razie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 20 minut temu, easyy napisał: Ukryj zawartość Ja obok avataru widzę "13 lat" hmmm Na razie NIE. Mam tez napisane ze mieszkam w Szwecji i nazywam się Mariusz Siekiera co jest nieprawda jeżeli mój opis profilu steam przeszkadza to mogę go zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 -sm -wiek -easy Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 -----wiek -sm Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 - Wiek. - SM - Doświadczenie Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 -wiek -sm aczkolwiek szybko się ich nauczysz Na razie na nie,ale w przyszłym roku może zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Tak mamy pełno adminów w takim wieku sm się nauczy a doświadczenie zdobędzie. A jak ma miec doswiadczenie i sm wìększe skoro jescze nie miał admina Edytowane 15 Czerwca 2019 przez I must kill you :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Na nie wczoraj mówiłeś ze ten serwer to ściek xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Co? xD Prosze zebys tu gdzies wstawil dowod, bo jezeli cos takiego powiedzialem to mozliwe ze pod wplywem emocji, kiedy nikogo prawie nie bylo na serwie i wiedzialem ze i tak nikogo nie bedzie to obchodziło. Po za tym sadzisz ze przegrałbym tyle godzin na serwie ktorego nie lubie? Edytowane 15 Czerwca 2019 przez zygzak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) 18 minut temu, zygzak napisał: Co? xD Prosze zebys tu gdzies wstawil dowod, bo jezeli cos takiego powiedzialem to mozliwe ze pod wplywem emocji, kiedy nikogo prawie nie bylo na serwie i wiedzialem ze i tak nikogo nie bedzie to obchodziło. Po za tym sadzisz ze przegrałbym tyle godzin na serwie ktorego nie lubie? https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20190614-213751-75109139-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2208.zip 25:30 - "ten serwer to ściek ogólnie". zygzak Edytowane 15 Czerwca 2019 przez fili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 2 minuty temu, fili napisał: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20190614-213751-75109139-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2208.zip 25:30 - "ten serwer to ściek ogólnie". zygzak wierze ci ze tam to jest xd w takim razie moim jedynym wytlumaczeniem moze byc to ze mowilem to pod wplywem emocji i nie na serio :c zapewniam Cie ze gdybym uwazal ten serwer za zły to bym po prostu na nim nie gral po za tym wiem ze pewnie nie chcesz bym byl adminem nie z tego powodu, a patrzac na Twoj autorytet tutaj jest duza szansa ze uda ci sie przekonac innych bym nim nie zostal no ale trudno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Na NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 1. Nie czaje was ludzie... @ SchMidTma w ciul mniejszą aktywność, a dajecie mu na tak. 2. Powiedział, że "Ten serwer to ściek", ale może się poprawił, a teraz Wy mu uniemożliwiacie rozwijanie się jako admin. 3. Doświadczenie?, serio? za to, że nie był adminem dajecie mu na nie?... a powie mi ktoś chyba jak byliście pierwszy raz adminem, to chyba wiadome, że daje się szansę takim osobą LOL.... 4. Według mnie oceniacie go zbyt srogo, ma parę cringe rzeczy na swoim koncie, a Wy tak po prostu mu je wypominacie, ŻENADA. 5. Okłamał co jest dużym -, ale ludzie @Koncuteż nie powiedział prawdy i wyszło to na jaw jak odszedł z areny przez dengu za lenistwo. Według mnie powinien on dostać szansę jak każdy inny gracz. Okres próbny... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) ^japa koniu odnośnie podania, to nie, nie pasujesz mi typiarzyku. also nie pamiętam, aby @ hampprzyjął kogokolwiek w twoim wieku odnośnie tego niżej, to nie hamp go przyjął, tylko avg. mind it casual i przestań może odpowiadać na każdą 1 wypowiedź pod podaniem, lol. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Acti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Moim zdaniem na okres próbny można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 3 minuty temu, Acti napisał: ^japa koniu odnośnie podania, to nie, nie pasujesz mi typiarzyku. also nie pamiętam, aby @ hampprzyjął kogokolwiek w twoim wieku z tego co widze gorix został przyjety, a rowniez ma 15 lat 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi