Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie by Zyzgak

Udostępnij

Tornado

Rekomendowane odpowiedzi

Nick Zyzgak McQueen

Wiek 15 :c

Dlaczego ja mam otrzymać admina? : Ponieważ chcę pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, a nie raz zdarzają się wyzwiska lub po prostu afkerzy

Doświadczenie w adminowaniu : Nowicjusz, jedynie to o co podpytywałem różnych adminów

Jak długo gram w csgo: Od 2015 r, łącznie 2k godzin 

W których godzinach najczęściej gram na serwerze? Bardzo różnie, ale przeważnie pomiędzy 16-18 i 20 +

Link GT : 1. 1 NICK 2. 2 NICK

Znajomość SM 2/10 ale oczywiście już pamiętam najprzydatniejsze komendy

Link do profilu Steam : Proszę

Mikrofon : Tak

Czy przeczytałeś regulamin Admina Oczywiście

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Tak                                                                    mamy pełno adminów w takim wieku sm się nauczy a doświadczenie zdobędzie. A jak ma miec doswiadczenie i sm wìększe skoro jescze nie miał admina

Edytowane przez I must kill you :)

Co? xD Prosze zebys tu gdzies wstawil dowod, bo jezeli cos takiego powiedzialem to mozliwe ze pod wplywem emocji, kiedy nikogo prawie nie bylo na serwie i wiedzialem ze i tak nikogo nie bedzie to obchodziło. Po za tym sadzisz ze przegrałbym tyle godzin na serwie ktorego nie lubie?

Edytowane przez zygzak
  • Smutne. 1

18 minut temu, zygzak napisał:

Co? xD Prosze zebys tu gdzies wstawil dowod, bo jezeli cos takiego powiedzialem to mozliwe ze pod wplywem emocji, kiedy nikogo prawie nie bylo na serwie i wiedzialem ze i tak nikogo nie bedzie to obchodziło. Po za tym sadzisz ze przegrałbym tyle godzin na serwie ktorego nie lubie?

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20190614-213751-75109139-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2208.zip

25:30 - "ten serwer to ściek ogólnie". zygzak

Edytowane przez fili

2 minuty temu, fili napisał:

wierze ci ze tam to jest xd w takim razie moim jedynym wytlumaczeniem moze byc to ze mowilem  to pod wplywem emocji i nie na serio :c zapewniam Cie ze gdybym uwazal ten serwer za zły to bym po prostu na nim nie gral :)  po za tym wiem ze pewnie nie chcesz bym byl adminem nie z tego powodu, a patrzac na Twoj autorytet tutaj jest duza szansa ze uda ci sie przekonac innych bym nim nie zostal no ale trudno

• Smutne. 1

1. Nie czaje was ludzie... @ SchMidTma w ciul mniejszą aktywność, a dajecie mu na tak.

2. Powiedział, że "Ten serwer to ściek", ale może się poprawił, a teraz Wy mu uniemożliwiacie rozwijanie się jako admin.

3. Doświadczenie?, serio? za to, że nie był adminem dajecie mu na nie?... a powie mi ktoś chyba jak byliście pierwszy raz adminem, to chyba wiadome, że daje się szansę takim osobą LOL....

4. Według mnie oceniacie go zbyt srogo, ma parę cringe rzeczy na swoim koncie, a Wy tak po prostu mu je wypominacie, ŻENADA.

5. Okłamał co jest dużym -, ale ludzie @logo713x13.pngKoncuteż nie powiedział prawdy i wyszło to na jaw jak odszedł z areny przez dengu za lenistwo.

Według mnie powinien on dostać szansę jak każdy inny gracz.      
Okres próbny... :yes: 

• Smutne. 2

^japa koniu

odnośnie podania, to nie, nie pasujesz mi typiarzyku.

also nie pamiętam, aby @ hampprzyjął kogokolwiek w twoim wieku

odnośnie tego niżej, to nie hamp go przyjął, tylko avg. mind it casual

i przestań może odpowiadać na każdą 1 wypowiedź pod podaniem, lol.

Edytowane przez Acti

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności