antos Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nick: EDR Imię: Andrzej Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Od czasu gdy otrzymam rangę "UnBan Team" aktywność wzrośnie o 50% obecnej. Doświadczenie w ocenianiu demek: Brak doświadczenia w ocenianiu demek, lecz owe demka umiem odpalić i posługiwać się. Jak długo gram w CS:GO?: 1435 Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2-3h, oczywiście nie na raz, ale oddzielnie, sprawdzając zlecenia itp. Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/GrafikEDR/ Kontakt: Steam: up!, TeamSpeak: kanał . forum up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 nigdy w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 XDDDDD Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 "|Od czasu gdy otrzymam rangę "UnBan Team" aktywność wzrośnie o 50% obecnej." ja to rozumiem jako że w dupie masz siedzenie na forum ale jak dostaniesz range to bedziesz siedzial na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Sorki Nie Edytowane 9 Czerwca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nieeee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NIGDYYY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 silver 2 i ocenianie demek no nie wiem czy to dobry pomysł. Na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Z tego co wiem to na act nie ma miejsc Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 5 godzin temu, EDR napisał: Nick: EDR Imię: Andrzej Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Od czasu gdy otrzymam rangę "UnBan Team" aktywność wzrośnie o 50% obecnej. Doświadczenie w ocenianiu demek: Brak doświadczenia w ocenianiu demek, lecz owe demka umiem odpalić i posługiwać się. Jak długo gram w CS:GO?: 1435 Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2-3h, oczywiście nie na raz, ale oddzielnie, sprawdzając zlecenia itp. Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/GrafikEDR/ Kontakt: Steam: up!, TeamSpeak: kanał . forum up! pomyłka miało być na ubt!! proszę @ raveN@ Dank@ Secret_Serviceo zmianę "act" na "ubt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 To ty nie wiesz na co piszesz podanie? xD Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) xD Zacznijmy od trochę mniej odpowiedzialnych rank na przykład od admina? Jestem na nie Edytowane 9 Czerwca 2019 przez I must kill you :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Sori, ale na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 sorry ale nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 "Od czasu gdy otrzymam rangę "UnBan Team" aktywność wzrośnie o 50% obecnej." no mogles tym nie psuc podania serio. "Brak doświadczenia w ocenianiu demek, lecz owe demka umiem odpalić i posługiwać się." poogladaj demka i wtedy sproboj poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 @ raveN@ Secret_Serviceclose 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi