PompkaBiceps Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Nick: † MóW Mi POMPKABICEPS †/GietPompkaBiceps Wiek:17 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zauważyłem ,że ostatnio na serwerze jest mało aktywnych adminów a w niektórych momentach są potrzebni i uważam ,że byłbym odpowiedni kandydatem. Po za tym jestem bardzo aktywny ogarniam ,mam dobry kontakt z innymi graczami tego serwera. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś miałem admina przez około trzy tygodnie na serwerze surf (na innej serwerowni) Jak długo gram w CS:GO?:Około rok (mam przegrane ponad 1200 godzin) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:Od 14 do 21 a w weekendy od 11 do 15 i czasami jestem od 21 do późna Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Bunted] † MóW Mi POMPKABICEPS †/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/10 może 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/ Mikrofon: tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?:tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Twoje koleżeństwo z krzysiem mi trochę nie pasuję, bo możesz faworyzować go lub coś (Moja pierwsza myśl) Imo jest na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Nie mam zbytnio zdania na Twójj temat ale @ SK4N3Rda Ci szansę, więc tak. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 no nie wiem czy jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko ale można spróbować TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Można dać szansę, jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Wydajesz się być ogarnięty na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 na Tak 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi