Nitrek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Nick: 「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄ Wiek: 14 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina:? Myślę że przydał by się kolejny admin na serwerze ponieważ bardzo często trzeba ogarnąć ludzi nadużywających mikrofon lub wchodzących na txt. Myślę że ostatnio się poprawiłem i będzie co raz lepiej. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już tu adminem i nie było do mnie zastrzeżeń. W których godzinach gram najczęściej na serwerze: W tygodniu szkolnym po 18/19 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198802677316/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina? : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Każdy zasługuje na szanse choć i tak ci odrzucą NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 -gt nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Szanse zawsze można dać na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Popraw aktywność. Ale szanse bym dał TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 mehh... jak już @ Multi piszę, że można dać szansę, to dać szansę trzeba a dobra to ten kubuś pod żadnym pozorem, za to co odwalał na forum itp. NIGDY! @ Dankjak będziesz mu to odrzucał, to weź złącz od razu. Dzięki mordeczko 1 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez Dank, 3 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @ Dankzastanów się Nie 😆 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @ EDRsugerowanie się multim Nie. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Tak normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Kto w tych czasach jeszcze gra na hns? Po tobie się tego Kubuś nie spodziewałem Niech ci będzie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 na nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi