SkosnyFabian Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Nick: ๖ۣۜяυđzιxx ツ Nick admina: Multi Długość bana: Perm Data i godzina:05.20.2019 17.10.23 Serwer: Jailbreak Powód bana: Skarga Mapa: Nwm dokładnie Według mnie Multi nie ładnie dawać perm muty żeby tylko przypodobać się Sadystce! Tak btw oglądając to demko to ja prawie nikogo nie wyzywałem ani nie obrażałem! Nie chcę się bawić w UBT ale perm mute dla Winnego też jest nie słuszny, ponieważ jedyne co on zrobił to powiedział w podobiźnie "Sadystka nie kłoć sie lafiryndo". Multi polecam demka sb oglądac a nie odrazu piszesz! Edytowane 20 Maja 2019 przez RudzixLive$$$ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 1 SourceBans https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=winny&Submit=Szukaj gdzie widać że kolega nie umie się zachowywać 2 Z tobą to racja może troszkę przesada tobie skracam muta do 1tyg 3 Sam potwierdziłeś że obraził Sadystkę więc mute + patrz w górę 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Rudzix? Oszukujesz siebie czy innych? Dzień w dzień jak wchodzę wyzywasz ludzi i to notorycznie i dość toksycznie. Nie pisałam skarg bo mi się po prostu nie chciało, lecz jednak święty nie jesteś. Okej rozumiem, że mute perm to przesada lecz jednak popracuj nad tymi wyzwiskami jeżeli chcesz być tolerowany. Kara jak najbardziej należy ci się, chociaż na tydzień to za mało moim zdaniem. Gdybym obejrzała większości demek dostał byś muta jakoś na miesiąc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Mute został skrócony do tygodnia. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi