Maran Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Siemanko Wszystkich Graczom ArenySkilla Wpadłem na pomysł aby utworzyć nowy sever "Executes". Polegałby on na tym, że strona terrorystów musi wejść na dany bombsite a strona anty terrorystów musi go obronić. Widziałem taki serverek powstał ostatnio na NEOGERZE więc wpadłem na pomysł żeby dodać go tutaj na ARENIESKILLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) czyli poprostu na odwrot od retakes? w sumie niewiadomo ile bedzie grac w to na nie (EDIT) ale mamy jeden pusty serwer arenek ktory moglby byc zlikwidowany albo zlaczony pluginami z drogim serwerem arenek to by zwolnilo miejsce w sumie na jeden serwer i mozna by sprobowac te executes na TAK TAK TAK Edytowane 16 Maja 2019 przez RUMUN Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Fajny pomysł, można się nauczyć jak wbić na site'a, jednakże minusem jest to że za dużo osób nie mogłoby tam być, bo na przykład na dd2 po 10 osób w ct i tt to będzie przesada. Ale za sam pomysł jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Takie RT #3 trochu Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maran Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Teraz, Mikrusik napisał: Takie RT #3 trochu Nie Jak RT #3 ? Odbić a obronić BS to dwie inne rzeczy. Żeby zaplantować musi wbic na ten bs pierw i oczywiście na 10 osób 5 anty i 5 tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 arenaskilla.pl = nikomu sie nic nie chce robic nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Teraz, Minik napisał: Jak RT #3 ? Odbić a obronić BS to dwie inne rzeczy. Żeby zaplantować musi wbic na ten bs pierw i oczywiście na 10 osób 5 anty i 5 tt No jakby był na 10 osób to by było nawet spoko, tylko że dodając do tego przypuszczalnie 2 sloty dla Vipów 3 dla svipów i osoby które wynajmą slota to bez wydania pieniędzy mało kto zagra :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 @Matysiak10 osób mogłoby być na spokojnie, w razie wejścia VIP'a po prostu kogoś by wyrzucało, tak jak teraz na retakes. Jestem jednakże na nie, bo czarni nie chcą już kolejnych serwerów na GO, a martwych raczej nie zamienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Cytat Prawdopodobnie nie będzie już więcej serwerów CS:GO. nje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Spoczko pomysł, na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) 6 godzin temu, raveN napisał: Czarni nie chcą już kolejnych serwerów na GO, a martwych raczej nie zamienią. Niestety nie chcą Ja jestem jak najbardziej na tak. Sam gram na serwerach executes na zagranicznej sieci serwerów i dużo bardziej wolę je niż serwery retake. Edytowane 16 Maja 2019 przez Michu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi