Skocz do zawartości

[Odrzucone] Zmiana Surf+Klasy na Bhop/Zombie Escape

Udostępnij

Mikru

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Zmiana serwerka

Tresc: Zmiana Surf+Klasy na serwer Bhop/Zombie Escape. Tak tak wiem, ze propek bylo juz kilka i mnie zlejecie cieplym moczem ale czemu nie? Dla Surf+Klasy osiagnieciem jest gdy na serwerze znajdzie sie wiecej niz 5 osob a takie serwery Bhop czy Zombie Escape sa bardzo popularne. Serwerow Bhop czy Zombie Escape w Polsce jest malo, ale sa bardzo popularne i przez caly dzien jest praktycznie pelen serwer, jezeli Arena zrobilaby taki pozadny serwer to zamiata "konkurencje" pod dywan.

PS1. Jezeli jestescie na nie to prosze Was o uargumentowanie swojej wypowiedzi. :FeelsOkayMan:

PS2. Czarni jak zobaczycie to za jakies 2 miesiace to miloby bylo jakby jeden z tych serwerow powstal. :)

PS3. Prosze nie bijcie o to, ze tak spamie tymi propozycjami :pepo: 

uwielbiam takie posty xd

2 godziny temu, Mikrusik napisał:

sa bardzo popularne i przez caly dzien jest praktycznie pelen serwer

błagam, wskaż mi proszę palcem polski bhop, który jest "praktycznie pełny przez cały dzień".

BHOP:

-jedynym polskim serwerem bhop, który przekroczył połowę swoich slotów w ciągu ostatnich 30 dniach jest serwer soplicy. dlaczego? bo stoi już +/- rok i jest dość dobrze rozkręcony jak pozostałe serwery wcześniej wymienionej sieci. o innych serwerkach to szkoda gadać, bo aktywność jest niewiele lepsza niż na surfie z klasami tak tbh.

-serwery bhop przynoszą dochody tylko z reklam, a na surfie z klasami zawsze jest jakaś szansa, że ktoś kupi sobie premkę co już daje czarnym +20ziko.  dochody z mało aktywnego bhopa < dochody z mało aktywnego surfa. don't change my mind.

-polskie community movementu leży i kwiczy, a prawie każdy ma już swój ulubiony serwer(więc jest mała szansa, że ktoś wejdzie na serwer areny od tak).

-już lepiej dopracować ten serwer, który stoi obecnie, żeby miał chociaż tych 10 stałych graczy i cień szansy, że ktoś kupi sobie vipka lub klasę.

ZE:

-na temat zombie escape się nie wypowiem, bo się na tym ku**a nie znam xd

nie zrozumcie mnie źle. też bym sobie chciała pokicać z areniakami, ale Arenie$killa to się po prostu nie opłaca. już lepiej wejść sobie od czasu do czasu na bhopa immense-gaming, na którym prawie zawsze ktoś jest, więc można pogadać, poskakać i takie tam.

dziękuję za uwagę, jestem na nie pis joł

• Lubię to! 3
  • WOW MEGA! 1

Wielkie NIE!

Na surf+klasy wieczorami jest więcej niż 10 osób i bardzo fajnie się gra. Można dodać coś nowego do surfa.

Może jest mało osób ale trzeba dodać nowe rzeczy. A nie je całkowicie zmieniać.

Możesz dać osobną propozycje żeby dodać serwer.

Ale zmienić serwer? Nie! :no:

• Właściciel

ZE jest wymagającym modem pod względem FPS'ów jak i pracy, którą trzeba włożyć w wykonanie go. Na obecną chwilę wątpię, aby ktokolwiek z areny poza nielicznymi użytkownikami np. @ hamp posiadałby wystarczającą wiedzę na temat SourcePawna, aby zrobić takowy serwer.

BH mod prosty do zrobienia, sam silnik moda miałby z 200 linijek.

ZE - Nie

BH - Tak

Szczerze nigdy nie gralem na bh moze by sie fajnie grało ale po co zamieniac surf na na inny tryb i wcale nie jest tak ze wyjątkiem jest gdy na serwerze znajdzie sie więcej niz 5 osob a nawet ostatnio widuje więcej, bywa nawet ze jest powyzej 15. Są serwery na ktorych gra mniej osob niz ba surf

Jestem na NIE

Edytowane przez † є ѕ ρ є я †

2 minuty temu, † є ѕ ρ є я † napisał:

Szczerze nigdy nie gralem na bh moze by sie fajnie grało ale po co zamieniac surf na na inny tryb i wcale nie jest tak ze wyjątkiem jest gdy na serwerze znajdzie sie więcej niz 5 osob a nawet ostatnio widuje więcej, bywa nawet ze jest powyzej 15. Są serwery na ktorych gra mniej osob niz ba surf

Jestem na NIE

Polecam zobaczyc gt Surf+Klas, bo moze kilka razy do 10 osob doszlo i tyle.

• Lubię to! 1

12 minut temu, Mikrusik napisał:

Polecam zobaczyc gt Surf+Klas, bo moze kilka razy do 10 osob doszlo i tyle

Podejrzewam ze bhop bedzie serwerem w stylu flying scout mod pierwsze dwa tygodnie mniej wiecej i serwer umarł  a na surf moze gra mało osob jednak grają i gra się przyjemnie poza tyn nie ufałbym do końca gt

11 godzin temu, † є ѕ ρ є я † napisał:

na surf moze gra mało osob jednak grają i gra się przyjemnie poza tyn nie ufałbym do końca gt

To, że gra się przyjemnie w 5 osób nie znaczy, że serwer dobrze prosperuje i przynosi korzyści dla sieci. Nie ufałbyś GT? To podaj jakieś lepsze źródło informacji o średniej liczbie graczy przez całe dnie. ^^

Dodam, że dzisiaj serwer nie przebił nawet granicy 6 osób, a podobna sytuacja dzieje się całymi dniami.

ODtS9F4.png

12 godzin temu, † є ѕ ρ є я † napisał:

a nawet ostatnio widuje więcej, bywa nawet ze jest powyzej 15

Nie było nawet 15 osób od ponad miesiąca, więc tutaj nawet nie wiem o czym Ty mówisz. 

Znając BlackTeam propozycja i tak będzie odrzucona, ale ja na waszym miejscu przemyślałbym chociażby postawienie 3 serwera retake, które jednak zbierają te stałe 10 graczy przez całe dnie, w odróżnieniu do Surf+Klasy, jeżeli ZE i BHOP nie wchodzi w grę. :) Byłaby to świetna okazja do wyegzekwowania propozycji zmian na Retake'ach, która napisałem już miesiąc temu, bo jesteśmy trochę w tyle jeżeli chodzi o te serwery, a być może pomoże nam to znaleźć stałych graczy, którzy wykupią jakieś usługi nawet na serwerach. ;) Chcemy jak najlepiej dla sieci, przynajmniej kilka znanych mi osób, a trzymanie zmarłych serwerów jak 3maps czy surf+klasy i nie wprowadzanie żadnych zmian nie polepsza obecnej sytuacji naszej sieci, która potrzebuje większej ilości graczy. ^ v ^ Jesteśmy jedną z największych sieci w Polsce, to nie bądźmy gorsi z tymi serwerami od sieci mniejszych od nas. W przypadku odrzucania propozycji odnośnie zmiany serwera chociaż wprowadźcie zmiany na serwerach takich jak COD, 3maps czy surf+klasy, które bardzo ich teraz potrzebują, gdyż z liczbą graczy nie jest za wesoło od dłuższego czasu, a tylko coraz więcej słyszy się o kolejnych błędach na nich.

• Lubię to! 1

14 godzin temu, ViGo napisał:

Wielkie NIE!

Na surf+klasy wieczorami jest więcej niż 10 osób i bardzo fajnie się gra. Można dodać coś nowego do surfa.

Może jest mało osób ale trzeba dodać nowe rzeczy. A nie je całkowicie zmieniać.

Możesz dać osobną propozycje żeby dodać serwer.

Ale zmienić serwer? Nie! :no:

GT swietnie ukazuje, ze nawet tych 10 gracxy wieczami nie ma a dodanie nowego serwera jest wrecz niemozliwe dlatego napisalem propozycje o zmiane. Nawet jakby ktos napisal i 1000 propozycji na Surf+Klasy to nic nie zmienia, bo Opiekun Serwera jest na wiecznych wakacjach a Czarni watpie, ze beda sie w to bawic. Jezeli TY masz propozycje co do Surf+Klasy to smialo pisz, ja nie widze innego wyjscia jak podmiana serwerow, bo Surf+Klasy jest martwy od dluzszego czasu tak samo jak 3maps. :)

• Lubię to! 1
  • Haha! 2

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności