GetPower Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nick:GetPower Nick oskarżonego:Mr.White (Mati) Serwer:JB Opis sytuacji:Był FD na początku mapy no i stałem sobie na surfie, wbija trzech typów, w tym White, dwóch miało broń, zabiłem ich, White podniósł broń zabiłem go i potem dał mi Ctbana na 60 min. Serwer: JB Dowody:Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Rozpiszę wszystko i potem któryś z UBT potwierdzi/obali to co napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 1. Zabiłeś kolednik'a bez powodu, który tak z siebie wchodził po drabinie. 2. Masz rację dwie pierwsze osoby które wbiły do teleportu miały broń, a ja podniosłem przypadkiem awp i nawet nie minęła sekunda od tego i nie miałem nawet szans jej wyrzucić. Cała akcja działa się na mapie jb_buyukisyan_v1 i zaczyna się od minuty 1:25 Zostawiam to co napisałem UBT aby potwierdziły to i nic już nie będę dopisywał do tej skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 1:23 @kolednik33 podnosi granat 1:23 i zostaje zabity 1:31 (brak FK) 2:09 @Kondzio zostaje zabity za posiadanie broni (brak FK) 2:11 @ Michu zostaje zabity za posiadanie broni (brak FK) 2:12 @ Mati ◕◕ podnosi broń i sekundę później zostaje zabity -wiem white, że celowo nie zabrałeś tej broni, ale @GetPowermógł Cię zabić za to Ct ban niesłuszny. Zostawiam rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Nierozpatrzone w 14 dni, zamykam. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi