NTM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nick: NTMImię: SzymonWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym zająć się Obowiązkami ACT, szczególnie że jest bardzo dużo Odwołań , Reportów a ja mam bardzo dużo czasu, a nie ma nikogo obecnie w ACT Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak i to bardzo niedawno. Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: Nie chcę się za bardzo przechwalać ale umiem Bardzo dobrze rozpoznać cheatera od Skillowego gracza Czy grałeś kiedyś na cheatach?: W 1.6 leciałem na Wh + Norecoil, a później AimBot Jak długo gram w CS:GO?: W CSGO gram już 4 lata. W październiku będzie 5. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Bardzo dużo. Na forum wchodzę co kilka minut i sprawdzam czy jest coś nowego!Znajomość SM: 6/10Identyfikator Steam: STEAM_0:0:102485689Kontakt: Forum, Steam, TeamSpeak, Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nadal jestem na tak, ale pewnie ci odrzucą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Oczywiscie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Masz te tak ale benio i tak pewnie będzie się mścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Coś tam na mirage Ci wychodziło xd Zobaczymy jak się sprawdzisz w tej roli Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Bonio plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Spełniasz wymagania, nikogo nie ma w ACT Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nie ma nikogo w ACT także taka osoba się przyda , wymagania spełniasz. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 No tak jak kiedyś daje na Tak, bo myśle że dasz rade sobie w ACT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na TAK, powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Bierzcie go Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Też jestem na tak! Masz nie co lepsze doswiadczenie ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak, come on @ neva zrezygnowała to weźcie w końcu kogoś kto ma w tym chociaż w jakimś % podobne doświadczenie. Od decyzji ACT zależą losy wielu ludzi na arenie, dlatego musi to być ktoś, kto się na tym zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na TAK zwłaszcza, że obecnie braki kadrowe xd POWODZENIA! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 +Wiek +Chyba się ogarnął Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Na tak zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi