Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Patologiczna Kiełbaska :D

Udostępnij

Masełko!

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: тяυѕкαωкσωα.                                                              |   ta jestem pedalem nie pytac sie ;3
Nick oskarżonego: Większość graczy znajdujących się na serwerze. (bez arcziego) spk mordka :D

Serwer: Patrz dowody, dwie mapy. jb_lego jb_facebook
Opis sytuacji: Wulgaryzmy, spam, nadużywanie mikrofonu, nadużywanie chatu, patologia. Ps. CO wy macie z tym FreeDay'em jeśli przez 40 sekund nie ma poleceń, nie ma takiego czegoś w regulaminie!

Serwer: JailBreak
Dowody: MIĘDZY INNYMI 2 całe mapy jb_lego? jb_facebook? Z... 18:15-19:30 CAŁE MAPY

Edytowane przez Masełko!
  • Haha! 1

@[Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ patologia ? Napędzana przez ciebie nie mogę każdego kto używa mikrofonu zmutować a to że wy SPECJALNIE prowokujecie do takich sytuacji żeby się admin pomylił i później nazywacie go cyt. "chujowym" a jeśli bym ciebie zmutował albo kogokolwiek innego z tego grona to byście lecieli od razu skargę pisał

• Lubię to! 1

Godzinę temu, Masełko! napisał:

jb_tropico - Arczi wykonał "nową zabawę" w MassFK z 10?

arczi:
7 celowych FK
gracz często freekilluje, nie zna regulaminu, dlatego zgodnie z regulaminem wydłużam karę z 360 minut (za 6-7FK) do 720 minut.] - PROSZĘ O NADANIE CT BANA
gracz również wielokrotnie obrażał, zachowywał się niekulturalnie (szczególnie od 14 do 18 minuty)

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

arczi dostaje silenca na tydzień (po wyciszeniu od @ raveNarczi zaczął obrażał na czacie) - UKARANY

winny:

gracz wielokrotnie obrażał, zachowywał się niekulturalnie (szczególnie od 14 do 17 minuty)

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

winny dostaje mute na tydzień- UKARANY

un_name:

gracz wielokrotnie obrażał, zachowywał się niekulturalnie (szczególnie od 14 do 17 minuty)

un_name dostaje mute na tydzień- UKARANY

pozostałe mapy rozpisuje @ Multi -jeśli wyżej wymienieni nadal łamali regulamin, kary pewnie będą wyższe (o czym zadecyduje już multi)

Edytowane przez SK4N3R
  • Lubię to! 2

W takim razie

Oceniam dwie mapy jak coś czyli jb_lego_jail_2k17b oraz jb_facebook

Muty :

Arczi = przedłużamy muta do 2tyg za brak kultury + ciągłe nadużywanie mikrofonu ( nadane

Winny = przedłużamy  do 2tyg za brak kultury + ciągłe nadużywanie mikrofonu ( nadane )
[Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ =  mute na 1d za nadużywanie mikrofonu  ( nadane 

$Lider$ =   mute na 1d brak kultury + nadużywanie mikrofonu bez mutacji ( nadane )

CTBANY : Black Wolf = Ctban na 180min nieogarnianie + zabijanie się na życzeniu ( DO NADANIA 

Minkraft - Ctban na 30min zabijanie się na życzeniu ( DO NADANIA 

Co do Adminów

@ Hemoglobina zawalił całą mapę jb_lego_jail_2k17b pozostawiam rangą wyższym                                                                                                                                             

@ Mistrzuu Arab zawalił troszkę mapę jb_facebook pozstawiam rangą wyższym@ Yamakashi, @ tos1ek a ja się żegnam serdecznie pozdrawiam!                                

• Smutne. 2
Poprawiam estetykę wypowiedzi.

Przez raven,

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem że ja zawaliłem całą mapę kilkukrotnie zwracałem uwagę tym co darli się i nadałem około 3-4 muty i gagi zrobiłem wszystko co w mojej mocy a to że 5 osób gada naraz i jeden w tej całej gromadzie gwiżdże albo się drze i nie dałem tej osobie muta to nie znaczy że zawaliłem całą mapę.

Nie żeby co masełko ale do mnie ludzie mają szacunek do cb nie więc wiesz tam są drzwi mozesz wypierdalać nikt cie tu nie trzyma! Tylko robisz syf na serwerze jeszcze ten twoj nick truskawkowa ty wlasnie tym pokazujesz swoja postawe i inteleingencji ktora masz na poziome podstawówki lub niżej a co do  mnie ludzie mnie lubią i szanują a to że ty jesteś głupi i nierozumiesz prostych słów to widać jak cie rodzice wychowali o ile ich masz bo chyba mieszkasz sam w domu że drzesz jape przez ten mikrofon i gadasz ze jestes pedalem.

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1
Brak kultury, następna taka wypowiedź i kolejny Warn.

Przez raven,

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności