Masełko! Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: тяυѕкαωкσωα. | ta jestem pedalem nie pytac sie ;3 Nick oskarżonego: Większość graczy znajdujących się na serwerze. (bez arcziego) spk mordka Serwer: Patrz dowody, dwie mapy. jb_lego jb_facebook Opis sytuacji: Wulgaryzmy, spam, nadużywanie mikrofonu, nadużywanie chatu, patologia. Ps. CO wy macie z tym FreeDay'em jeśli przez 40 sekund nie ma poleceń, nie ma takiego czegoś w regulaminie! Serwer: JailBreak Dowody: MIĘDZY INNYMI 2 całe mapy jb_lego? jb_facebook? Z... 18:15-19:30 CAŁE MAPY Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Masełko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Potwierdzam ową sytuacje byłem i próbowałem zaradzić temu ale niestety w pełności mi się nie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Potwierdzam, można zobaczyć też błędy admina. Wszystko na serwie działo się dla beki Ale niestety, ktoś musiał napisać.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Hemoglobina nie ogarnąłeś bo jesteś za przeproszeniem chujowym adminem i tyle no a pozatym niezła patola była 2 1 Brak kultury. Przez raven, 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Rozjebana konfiturka 2 1 Obraza. Przez raven, 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 jebac konfidentów 2 1 1 Obraza. Przez raven, 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @[Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ patologia ? Napędzana przez ciebie nie mogę każdego kto używa mikrofonu zmutować a to że wy SPECJALNIE prowokujecie do takich sytuacji żeby się admin pomylił i później nazywacie go cyt. "chujowym" a jeśli bym ciebie zmutował albo kogokolwiek innego z tego grona to byście lecieli od razu skargę pisał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 jb_tropico - Arczi wykonał "nową zabawę" w MassFK z 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfitura69 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 5 minut temu, Masełko! napisał: jb_tropico - Arczi wykonał "nową zabawę" w MassFK z 10? A chuj ci na leb pedale rozjebany. Idz tam opierdalaj i w dupe sie pierdol z kolegami bo podobno to lubisz jak to sam mowiles. Jebac cie downie 3 2 Obraza. Przez raven, 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Sam właśnie napisałeś ze nie potrafiles zapanować nad grupą czyli się nienadajesz mam nadzieję ze dostaniesz degrada bo przychodzisz po dlugim czasie i się kozaczysz na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) https://forum.arenaskilla.pl/profile/1394-konfitura69/ Arczi - MK. MM> mamy gorący temat! Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Masełko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Co prawda jestem admem, ale nowym i dopiero sie ucze nie ktorych rzeczy i napodkalem sie z problemami na serwie. Bylem wtedy na jb kiedy byla mapa facebook i nie do konca ogarnolem ale jakos to wyszlo Gracz kielbaska = jupik nadmiernie uzywal wulgranego jezyka tak samo jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) @ Mistrzuu ArabJak się powtarza to na dłużej mut/gag/ban Ps. Ta skarga musi być jedną z tych które mają najwięcej wyświetleń, ok. 800 Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Masełko! heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Masełko! napisał: jb_tropico - Arczi wykonał "nową zabawę" w MassFK z 10? arczi: 7 celowych FK gracz często freekilluje, nie zna regulaminu, dlatego zgodnie z regulaminem wydłużam karę z 360 minut (za 6-7FK) do 720 minut.] - PROSZĘ O NADANIE CT BANAgracz również wielokrotnie obrażał, zachowywał się niekulturalnie (szczególnie od 14 do 18 minuty) Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) arczi dostaje silenca na tydzień (po wyciszeniu od @ raveNarczi zaczął obrażał na czacie) - UKARANY winny: gracz wielokrotnie obrażał, zachowywał się niekulturalnie (szczególnie od 14 do 17 minuty) Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) winny dostaje mute na tydzień- UKARANY un_name: gracz wielokrotnie obrażał, zachowywał się niekulturalnie (szczególnie od 14 do 17 minuty) Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) un_name dostaje mute na tydzień- UKARANY pozostałe mapy rozpisuje @ Multi -jeśli wyżej wymienieni nadal łamali regulamin, kary pewnie będą wyższe (o czym zadecyduje już multi) Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez SK4N3R 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Arczi, nie wyzywaj już na jb_urwis. To ci tylko zaszkodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 chodzący farmazon, wszyscy wiedzą, że to było dla beki sam sie śmiałes i piszesz skarge typie, jebnij sie w łeb 1 Spam. Przez raven, 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 W takim razie : Oceniam dwie mapy jak coś czyli jb_lego_jail_2k17b oraz jb_facebook Muty : Arczi = przedłużamy muta do 2tyg za brak kultury + ciągłe nadużywanie mikrofonu ( nadane ) Winny = przedłużamy do 2tyg za brak kultury + ciągłe nadużywanie mikrofonu ( nadane ) [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ = mute na 1d za nadużywanie mikrofonu ( nadane ) $Lider$ = mute na 1d brak kultury + nadużywanie mikrofonu bez mutacji ( nadane ) CTBANY : Black Wolf = Ctban na 180min nieogarnianie + zabijanie się na życzeniu ( DO NADANIA ) Minkraft - Ctban na 30min zabijanie się na życzeniu ( DO NADANIA ) Co do Adminów @ Hemoglobina zawalił całą mapę jb_lego_jail_2k17b pozostawiam rangą wyższym @ Mistrzuu Arab zawalił troszkę mapę jb_facebook pozstawiam rangą wyższym@ Yamakashi, @ tos1ek a ja się żegnam serdecznie pozdrawiam! 2 Poprawiam estetykę wypowiedzi. Przez raven, 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nie zgadzam się ze stwierdzeniem że ja zawaliłem całą mapę kilkukrotnie zwracałem uwagę tym co darli się i nadałem około 3-4 muty i gagi zrobiłem wszystko co w mojej mocy a to że 5 osób gada naraz i jeden w tej całej gromadzie gwiżdże albo się drze i nie dałem tej osobie muta to nie znaczy że zawaliłem całą mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 We mi cofnij bana i Arcziemu jak bedziesz mial czas bo nic zlego nie robilismy z góry dzieki elo 1 2 Spam. Przez raven, 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) kurcze kubus to ze jestes gruby to nie znaczy ze musisz wyzywac, to nie przeze mnie taki jestes Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Masełko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nie żeby co masełko ale do mnie ludzie mają szacunek do cb nie więc wiesz tam są drzwi mozesz wypierdalać nikt cie tu nie trzyma! Tylko robisz syf na serwerze jeszcze ten twoj nick truskawkowa ty wlasnie tym pokazujesz swoja postawe i inteleingencji ktora masz na poziome podstawówki lub niżej a co do mnie ludzie mnie lubią i szanują a to że ty jesteś głupi i nierozumiesz prostych słów to widać jak cie rodzice wychowali o ile ich masz bo chyba mieszkasz sam w domu że drzesz jape przez ten mikrofon i gadasz ze jestes pedalem. 1 1 1 Brak kultury, następna taka wypowiedź i kolejny Warn. Przez raven, 13 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) XD, e raven, daj notke ? moze juz zamknijcie ten teges? @KubuSpoprostu sie do siebie nie odzywajmy to inni gracze nbd musieli sluchac tego łubudubu XD Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Masełko! kubus XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 W dniu 12.04.2019 o 22:18, Multi napisał: @ Mistrzuu Arab zawalił troszkę mapę jb_facebook pozstawiam rangą wyższym@ Yamakashi, @ tos1ek a ja się żegnam serdecznie pozdrawiam! @ Yamakashi @ tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 §3. Skarga może zostać rozpatrzona w ciągu 14 dni od daty jej złożenia, po czym ulega przedawnieniu. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 O@, M@ nie reagują to whatever, skarga została rozpatrzona przez UBT. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi