ravii Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nick: [AS] Multi Nick oskarżonego: Brogio + Zerdix + Dawit Pasieka Serwer: JailBreak Opis sytuacji: To co oni wszyscy robią to jest cyrk Brogio wraz z Zerdixem faworyzują Dawita ( przeklina robi + robi FK nie daje FD ) a oni mają go gdzieś :// Dowody: 2 mapy są sorry misiaczki z UBT kc was jb_dust2_final2 , jb_dust2_v50 godzina 14 aż do 14:30 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Weź typie,za każdym razem jak umrzesz to szukasz wymówki ze ct cos zle robi XDDD Poleciales sobie po scouta on juz dał polecenia potem ty zostajesz zabity i sie sapiesz XDD kisne z ciebie za kazdym razem jak płaczesz bo umarłes 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Generalnie potwierdzam, na chwile wbilem na serwer podczas tej mapy i zauwazylem, ze Dawit zrobil jednego fk, ale w next rundzie Zerdix dal mu fd, wiec nie bylo problemu. Co do drugiego fk to nie wiem, bo nie widzialem, wiec ciezko bylo mi zareagowac w jakikolwiek sposob. Zerdix raz przedluzyl czas, gdy byly dwie osoby po czym mowil, ze zrobil to umyslnie (tzn. ktos powiedzial, ze przeciez nie mozna przedluzyc, a on powiedzial, ze wie o tym). Wracajac do Pasieki to tam przeklnal z 2-3 razy, gdy bylem na serwerze, ale nie bylo to jakos nadmiernie wiec go nie ukaralem. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Pasiekę ostrzegłem gdy przeklnął chyba z 2 razy. Co do fk, to każdemu się zdarza i dałem fd osobie, która została nie słusznie zabita. Przedłużyłem nie celowo, dopiero ogarnąłem, jak przedłużyłem, że 2 została. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Multi napisał: Nick: [AS] Multi Nick oskarżonego: Brogio + Zerdix + Dawit Pasieka Serwer: JailBreak Opis sytuacji: To co oni wszyscy robią to jest cyrk Brogio wraz z Zerdixem faworyzują Dawita ( przeklina robi + robi FK nie daje FD ) a oni mają go gdzieś :// Dowody: 2 mapy są sorry misiaczki z UBT kc was jb_dust2_final2 , jb_dust2_v50 godzina 14 aż do 14:30 Po 1 to nie bylo nadmierne przeklinanie a po 2 multi ja cie lubie ale brogio ma racje co sie ciebie zabije to zawsze masz jakas wymowke dopoki pol serwera nie powie ze nie masz racji (chodzi mi o wydane polecenia robisz zle i uwazasz ze masz racje) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 7 godzin temu, Multi napisał: Opis sytuacji: Dawit Pasieka przeklina robi i robi FK proszę o nadanie CT bana dla Dawita Pasieki na 90 minut za nieogarnianie + FK 7 godzin temu, Multi napisał: Opis sytuacji: Brogio wraz z Zerdixem faworyzują Dawita (przeklina robi + robi FK, nie daje FD) a oni mają go gdzieś :// 1) arczi (dawit pasieka)- przeklinał co jakiś czas, lecz nie robił tego nadmiernie 2) arczi na pierwszej mapie zrobił 2 FK, lecz było to niecelowo- po zdarzeniu gracze dostali FD. 3) na drugiej mapie arczi zrobił FK i za to zostanie ukarany (0:55). admini nie widzieli sytuacji, więc nie musieli wierzyć na słowo multiemu 4) jedyne do czego mogę się przyczepić wobec adminów to brak znajomości regulaminu -Zerdix nie wiedział, że podczas rozgrzewki/ FD można chodzić secretami (zrobił 1 FK- 2:07 z pierwszej mapy) oraz przedłużył czas, gdy było 2 żywych więźniów (~30:55 z pierwszej mapy) -Brogio nie wiedział, że podczas rozgrzewki/ FD można chodzić secretami pasieke proszę ukarać CT banem a sprawę adminów zostawiam @ tos1ek @ Yamakashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 No cóż za takie coś nie będę degradował. Oskarżeni admini dostaną upomnienie o brak znajomości regulaminu tak jak wspomniał @ SK4N3R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi