SK4N3R Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 witam, chciałem się zapytać czy za posiadanie w nicku tagu areny skilla przysługuje nam nadal darmowy flash i 100$ czy przywilej ten już został usunięty z serwera? co jakiś czas pojawia się informacja o dodatkowych przywilejach, lecz mając TAG nic nie otrzymujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Szukałem po dostępnych mi plikach źródłowych i nie znalazłem wzmianki o tym. @ xBonio działaj, bo to twoje pluginy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Działa już? Od nowej mapy powinien plugin się zreloadować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi