Skocz do zawartości

podanie ralFa ZMIENIONE (sory)

Udostępnij

ralfik

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ralF
Dlaczego ja mam otrzymać admina?:  Wydaję mi się że administracji brakuje jeśli chodzi o serwer only mirage. Jest dużo cheaterów a administratorzy nie zawsze są + ja gram prawie że cały czas na serwerze.
Doświadczenie w adminowaniu:  Ciężko mam jakoś to udowodnić ale na wielu serwerach (nie cs) jestem adminem (chodzi mi o inne gry)
Jak długo gram w CS:GO?:  1-3 lata (nie liczę jakoś tego) Ale wydaję mi się że doświadczenie mam jak choćby spojrzy się na mój ss gdzie jest szeryf na mm (8 wygranych z rządu na globale) i dużo strat przez niestety oszustów w grze. (byłby LEM)
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:  Zależy, średnio: 8-21
Link do profilu Steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199246553257/

SM: 3/10
Mikrofon: Tak (SUPERLUX E205u) 

Mutacja głosu:  Zależy dla kogo.  PRAKTYCZNIE: TAK    TEORETYCZNIE: TAK      (przynajmiej uważa tak większość osób)
Czy przeczytałem regulamin Admina?:  TAK

Mega sory, mój błąd tutaj GT:    https://www.gametracker.com/player/ralF/51.77.34.138:30006/

• WTF 1

Dodałem skalę SM

Przez Tomgra,

monster na koncie mam 170h a na serwie około 100h i ty mi muwisz ze ja mam mało na GT?

mopez komenda typu ban mute kick unmute itp. nawet zalosny admin z MC będzie znal.  Bardziej irytuje mnie to ze na serwie są admini co mają goldy 2 np. a jest taka osoba lub poprostu doswiadczenia BRAK

• WTF 1

Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem, inni użytkownicy forum mają prawo wyrazić swoje zdanie na temat twojej aplikacji, nie wchodź w dyskusję z nimi w tym temacie.

Przez Tomgra,

Osoba, która jest w Twoim wieku powinna być dojrzała emocjonalnie.
Jesteś osobą infantylną, co widać po Twojej pisowni oraz Twoim zachowaniu na serwerze, kiedy na przykład giniesz.

- Twoje podanie jest chaotyczne, trudno się z niego odczytać, albo czegokolwiek o Tobie dowiedzieć.

- Posiadasz 170 godzin na koncie steam, którego używasz do gry na serwerze.

- Brak większego uargumentowania swojego doświadczenia oraz profesji, które pełniłeś w innych grach.

Jestem na nie.

• Lubię to! 1

Może dopiero zaczynam przygodę z OM ale się wypowiem:

-/+ Wiek

- Podanie... Strasznie nieczytelne ciężko coś zrozumieć.

-/+ GT akurat da się nadrobić ale jeśli startujesz na Admina to powinno być lepsze. 

- Wypowiadanie się w swoim podaniu... To znak że średnio znasz regulamin. 

+Chęci

Jeszcze na nie! 

• Kocham to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności