ralfik Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Nick: ralF Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wydaję mi się że administracji brakuje jeśli chodzi o serwer only mirage. Jest dużo cheaterów a administratorzy nie zawsze są + ja gram prawie że cały czas na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Ciężko mam jakoś to udowodnić ale na wielu serwerach (nie cs) jestem adminem (chodzi mi o inne gry) Jak długo gram w CS:GO?: 1-3 lata (nie liczę jakoś tego) Ale wydaję mi się że doświadczenie mam jak choćby spojrzy się na mój ss gdzie jest szeryf na mm (8 wygranych z rządu na globale) i dużo strat przez niestety oszustów w grze. (byłby LEM) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy, średnio: 8-21 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199246553257/ SM: 3/10 Mikrofon: Tak (SUPERLUX E205u) Mutacja głosu: Zależy dla kogo. PRAKTYCZNIE: TAK TEORETYCZNIE: TAK (przynajmiej uważa tak większość osób) Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Mega sory, mój błąd tutaj GT: https://www.gametracker.com/player/ralF/51.77.34.138:30006/ 1 Dodałem skalę SM Przez Tomgra, 9 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, ralfik napisał: ja gram prawie że cały czas na serwerze. po gt tego nie widac na nie Godzinę temu, ralfik napisał: Tak (SUPERLUX E205u) yikes brak sm wzor nie pelny @ Tomgra Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie Niepełny wzór Aktywność nie powala wiek Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez mopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralfik Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 monster na koncie mam 170h a na serwie około 100h i ty mi muwisz ze ja mam mało na GT? mopez komenda typu ban mute kick unmute itp. nawet zalosny admin z MC będzie znal. Bardziej irytuje mnie to ze na serwie są admini co mają goldy 2 np. a jest taka osoba lub poprostu doswiadczenia BRAK 1 Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem, inni użytkownicy forum mają prawo wyrazić swoje zdanie na temat twojej aplikacji, nie wchodź w dyskusję z nimi w tym temacie. Przez Tomgra, 9 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Na tak, + w porządku osoba + sm + aktywność nadrobisz raz dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Osoba, która jest w Twoim wieku powinna być dojrzała emocjonalnie. Jesteś osobą infantylną, co widać po Twojej pisowni oraz Twoim zachowaniu na serwerze, kiedy na przykład giniesz. - Twoje podanie jest chaotyczne, trudno się z niego odczytać, albo czegokolwiek o Tobie dowiedzieć. - Posiadasz 170 godzin na koncie steam, którego używasz do gry na serwerze. - Brak większego uargumentowania swojego doświadczenia oraz profesji, które pełniłeś w innych grach. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xhnnn Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) na nie -toxic -aktywność Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez xhnnn l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalpeR Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Może dopiero zaczynam przygodę z OM ale się wypowiem: -/+ Wiek - Podanie... Strasznie nieczytelne ciężko coś zrozumieć. -/+ GT akurat da się nadrobić ale jeśli startujesz na Admina to powinno być lepsze. - Wypowiadanie się w swoim podaniu... To znak że średnio znasz regulamin. +Chęci Jeszcze na nie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Nie - Cały czasz jak byłem na serwerze to wyzywałeś każdego który cię zabił XD - nie ogarniaszzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Na Nie -zacząłeś mnie wyzywać jak cię zabiłem XD? -ratio -grzechu better -toxic -nieogar i gold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Na nie slabe zachowanie nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Na nie - wiek -nie ogar -slabe zachowanie - (ogolne twoje wypowiedzi na poziomie 10 latka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi