SSver Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nick:SSver Nick oskarżonego:Tom3k Serwer: DeathRun v2 csgo Opis sytuacji: Wyzywa od szmat, frajerów i wiele więcej Data:30 marca około 24 Mapa: od Dr_sahara do dr_incredible Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Przyznaje się że go wyzwałem 2 razy ale nie od szmat, poniosło mnie, i przepraszam za to Mam nadzieję że dostanę ostrzeżenie ponieważ to dopiero 1 skarga na mnie i wcześniej nie było ze mną problemów. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Wiem że mnie to nie dotyczy ale, myślę wystarczy ostrzeżenie ponieważ tomek jest najlepszym adminem na v2 i gdyby nie on nie było by tam porządku. Ps. czasami komuś puszczą nerwy wiec jestem za ostrzeżeniem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 deathrun_sahara_csgo 0:15 "ale Ty lamus jesteś" 0:22 "... ja bym wygrał psie" 0:24 "pluje Ci na łeb" 0:29 "frajerze wygrałbym kredyty" 0:31 "ssij jaja" 0:54 "teraz będzie black psie" deathrun_incredible 2:19 "dopiero mówiłeś że moduł 1 baranie" 4:48 "no i z czego się śmiejesz dzieciaku je**ny" zostawiam rangom wyższym 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jak widać, muszę nad sobą popracować i nad swoim mózgiem o późnej porze, przesadzilem cholera czekam na Kapiego, i jeszcze raz przepraszam jak i mogę przeprosić ssvera, także @Ssver przepraszam za wszystko... 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jak dla mnie nalezy sie 2 szansa i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 @ Kapi.warto by było gdybyś reagował w tym temacie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 6 godzin temu, Multi napisał: @ Kapi.warto by było gdybyś reagował w tym temacie! fajnie by było 1 Spam. Przez raven, 6 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 @SSverJakbyś mógł to nie podniecaj się tą skargą tak, wiem, że czekasz na mojego degrada ale poczekaj i Nie pisz nic w stylu ''fajnie by było'' 1 1 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez raven, 6 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi